Sari la conținut

Google Stadia își ia adio de la studioul intern de game development


sebyyy.g

Postări Recomandate

Google Stadia
În 2019, Google Stadia ne-a promis marea cu sarea. În afară de o lansare și o prestanță mediocre, serviciul/consola de cloud gaming nu a reușit să ofere foarte multe, pe lângă o serie de artificii legate de streaming.

 

Cu toate acestea, Google fondase propriul studio de game development dedicat jocurilor first-party. Intitulat Stadia Games and Entertainment, acesta ar fi avut rolul de a crea titluri exclusive pentru consolă. Ar fi fost vorba și de o colaborare cu alte studiouri pentru ca tehnologia Stadia să fie disponibilă pentru tot mai multe titluri.

Din păcate, nu a fost să fie. Reprezentanții au anunțat pe blogul oficial faptul că Stadia Games and Entertainment nu va mai exista.
 

Pe lângă departamentul intern, Google Stadia își pierde și vicepreședintele studioului. Jade Raymond părăsește complet Google, lăsând în urmă 150 de angajați care trebuie să se reorienteze către alte poziții oferite de gigantul tech.

Google Stadia va continua să primească suport, iar reprezentanții se vor asigura că tot mai multe jocuri third-party își vor face loc și pe sistemul de cloud gaming.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.