Sari la conținut

Free STAR WARS BATTLEFRONT II ON EPIC GAMES


KRANOS

Postări Recomandate

Star Wars Battlefront 2 Gratis Epic

IN DATA DE 14 IANUARE O SA FIE GRATIS PANA PE 21 IANUARIE 

Pentru mulți, Star Wars Battlefront 2 este dovada ca Epic aruncă în stânga și în dreapta cu daruri, chiar dacă sărbătorile au luat sfârșit.

După bomba aruncată odată cu GTA 5, Epic Games Store va fi casă pentru încă un joc popular. Și spun popular pentru că, la ora actuală, există destul de mulți jucători peste care am avut ocazia să dau de-a lungul peregrinărilor mele prin diferitele moduri de joc oferite de Battlefront 2.

În condițiile în care zilele predecesorului său sunt deja numărate, este la ordinea zilei ca tu, ca posibil fan al francizei, să îți îndrepți atenția asupra lui SWB2. Iar dacă n-ai avut ocazia să-l încerci sau ai ratat reducerile de Crăciun, Epic Games Store îți sare în ajutor.

Star Wars Battlefront 2 – Într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată…
Săptămâna viitoare, pe 14 ianuarie, jocul va sosi în premieră și pe platforma celor de la Epic. Asta înseamnă că este deja prezent în catalog, însă nu poate fi achiziționat (coming soon). Partea interesantă este că Epic va dărui, de fapt,  Star Wars Battlefront 2 Celebration Edition, adică ediția completă a jocului care te lasă să te joci de-a personajele tale preferate din întreaga franciză.

Chiar dacă eu, ca fan Star Wars, am detestat și voi detesta întotdeauna ceea ce a îndrăznit să facă Disney din opera lui George Lucas, sunt mulțumit de selecția de personaje prezente în Battlefront 2. Astfel, pe parcursul meciurilor, vei avea ocazia să joci atât cu personajele alături de care am crescut (Yoda, Darth Vader, Darth Maul, Chewbacca, Palpatine) cât și cu abominațiile (scuze, nu m-am putut abține) scornite de Disney (Kylo Ren, Rey, șamd).

Per total, Battlefront 2 este un titlu interesant, a cărui frumusețe este redată de performanțele oferite de Frostbite Engine, cu care ne-am obișnuit de la vecinii Battlefield. Curioșii n-ar avea ce să piardă dacă l-ar încerca, mai ales că jocul va fi gratuit o perioadă. Până atunci, Epic Games Store ne oferă Crying Suns, un strategy roguelike-ish ceva mai deosebit.

 

 

h9UUPb4.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.