Sari la conținut

Cerere unban isn


W F X X

Postări Recomandate

1. Nickname ( in-game ) : isn

2. Your Steam profile: https://steamcommunity.com/id/imSaidLittleBitch/

3. Your SteamID (get it from here): STEAM_0:0:522228202

4. Admin's profile and his nickname: https://steamcommunity.com/id/royalyy/ | Royal 

5. Reason for ban: admin disrespect

6. Evidence: discord chat | https://cdn.discordapp.com/attachments/723926686495801364/798493751499685908/message.txt

7. Other details (optional): dupa ce l-am intrebat de ce am luat mute, am luat direct ban. Despre ban, am folosit un apelativ putin neadecvat dar acesta a luat-o ca pe insulta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Contra, nu e prima data cand faci asa, ti-am dat chiar eu ban pentru toxicitate, si mute si gag, nu prima data cand ai zis ceva de unul din membrii staff-ului, nu am fost prezent cand ti-a dat ban, dar am fost in alte dati cand l-ai jignit pe Royal, te-am auzit de 2 ori zicand ceva de el. Cuvantul pe care l-ai tot folosit a fost "terminat", nu e niciun apelativ putin neadecvat, spune frate direct ce ai spus. Acceptati greseala, astepti 24 de ore si nu stiam ca membri care de abia isi fac cont au voie sa comenteze cu pro si contra deci roaga-ti prietenu sa isi stearga comentariu ca oricum nu meriti unban. Data viitoare cand mai vad iti dau eu cu mana mea ban si iti strang dovezi sa vezi special cate zici si cum zici.

q1Wl5Kx.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Screenshot_5.png

 

Dovezile in care ISN a vorbit neadecvat, ISN a mai spus pe mapa de_rats din 10.01.21 in care a spus "esti terminat" si de atunci, imi spune mereu ca dau gag aiurea si ca nu imi fac treaba. Demo ul de pe mapa de_rats nu mai este valabil, de acum 2 zile. Acestea sunt dovezile mele, multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

contra,am inceput sa stau mai mult pe sv si daca nu e un admin pe sv va comportati super urat(faceti spam,caps limbaj etc).royal isi face treaba bine doar ca voi ati iinceput sa nu mai stiti ce mai e ala respect fata de admin.

Discord:IamTHEKILLER#3531

Steam

FOST OWNER OF OLD.USP.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Jucătorii care nu sunt membri staff indiferent de vechime nu sunt luați în seama, asa ca degeaba comentează. Data viitoare respecta membrii staff ului indiferent de funcție/greșeli sau simpatie. Contra unban.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • NiGHT a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.