Sari la conținut

Reclamatie - Membru staff (Ciprian)


TudorCNT

Postări Recomandate

1. Numele tau ( din joc ) : tudorcnt;N1
2. Numele celui reclamat: CipriaN
3. Steamul celui reclamat: https://steamcommunity.com/id/cipriannn2020/
4. Motiv: Gaguri + muteuri aiurea, nu stie sa dea un mute/gag, prea increzut pentru helper.
5. Dovada: 1. https://imgur.com/r9hZ4eZ 
                    2. https://imgur.com/VJfutPk
                    3. https://imgur.com/myNPrsX
                    4. https://imgur.com/vxqGSwh
                   5. https://imgur.com/0oArbBt
                   6. https://imgur.com/8g4a7J9
6. Alte detalii: In primele 2 dovezi se poate vedea clar ca nu stie sa acorde un gag sau mute, fiind helper, cred ca trece toata lumea cu vederea peste astea, ca este la inceput (desii multi din fostii admini de pe old au stiau foarte bine ce si cum sa faca). In dovada 3 se vede cum se da superior fata de ceilalti jucatori si nu respecta regulamentul impus de Fondatorii/Creatorii serverului. In dovada 4 ii daduse gag/mute lui dumyx pentru insulting players, dar el a zis ca "ii dam bobobully" etc. pentru ca acel player era toxic fata de echipa adversa, si am zis si noi sa ii dam bully, desii e mult spus "bully" pentru ca ne luam de nametagu de langa numele lui "bobopeek". In dovada 5 la fel se crede superior fata de ceilalti avand si un limbaj "puilor" care "insulteaza intr-un fel" playerii calora i s-a adresat. (acestia fiind eu, dumyx, forest, i said no, etc.). In dovada 6 ii s-a acordat mute pentru 30 de minute lui forest pentru ca a zis ca de unde vin acesti helperi/admini/etc, si i s-a acordat mute 30 de minute pentru chestia asta, zicand/mintind pe server ca i s-a dat voie de catre night sa se acorde mute pentru 30 minute pentru nimica. 

Vreau sa se faca ceva in privinta lui. Warn sau remove. 

YxetA7T.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, TudorCNT a spus:

ii s-a acordat mute pentru 30 de minute lui forest pentru ca a zis ca de unde vin acesti helperi/admini/etc, si i s-a acordat mute 30 de minute pentru chestia asta, zicand/mintind pe server ca i s-a dat voie de catre night sa se acorde mute pentru 30 minute pentru nimica. 

aici nu i-a dat mute , ci i-a dat silent 30 de minute. dic cate stiu nu se face asa. ❤️ 
 

 

  • Like 1

spacer.png
<<PANEL>>   
<<STEAM-GROUP>>

<<DISCORD>>                                                                                

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am spus ca nu stiu de unde vin helperii astia care dau ei mute si gag cat vor , si care dau comenzile cu ! Am luat silence 30 de minute pentru disrespect. Omul ne-a spus ca el ne da cat vrea si cand vrea , si i-am reprosat faptul ca da cat scrie in regulament. Pro la reclamatie ❤️

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • NiGHT a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.