Sari la conținut

cerere unban god 2.0


drarker

Postări Recomandate

1. Nickname ( in-game ) :᲼᲼᲼᲼

2. Your Steam profile: https://steamcommunity.com/profiles/76561198144587731/

3. Your SteamID :STEAM_0:1:92161001

4. Admin's profile and his nickname: ✪Honey old.usp.ro https://steamcommunity.com/id/dragos0408

5. Reason for ban: toxicitate

6. Evidence: https://imgur.com/gallery/yBnyR97

7. Other details :Eu trebuie sa recunosc,am injurat am fost toxic am primit ban...meritam nu pot sa zic nu dar nu o saptamana sa imi dai ban.De la toxicitate se da ban la prima abatere intre 1-24 de ore.Instiga la cearta am primit 10 minute.Nu intru in detaliu.Astept raspunsul Fondatoriilor.

Editat de ᲼᲼᲼᲼
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dovada o primesti maine cand intru pe calculator. Hai sa vedem ce ai facut: Ai primit 10 minute gag pentru Insulte la adresa unui player, dar nu e singurul lucru pe care l-ai facut. Ai creat o cearta, ai injurat, ai facut glume proaste, te-ai luat de alti playeri si dupa ce ai luat gag, am vorbit cu tine si "m-ai amentitat" ca am noroc ca sunt admin ca altfel nu mai tin minte exact ce mi-ai zis. Cum am mentionat, dovada o primesti maine si Night sau Rocky vor decide daca am luat o decizie corecta sau nu. Seara faina!<3

q1Wl5Kx.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Desi a pus Noax demo-ul cu ce s-a intamplat, am filmat aici faza importanta unde a inceput tot. Am intrat de pe contul iubitei mele doar ca sa vad ce se intamplat cand nu e niciun admin pe server si cand am vazut ca acest "god" si-a cam luat lumea in cap am schimbat contul repede pentru a ma ocupa de el. Nu mai stau sa caut si demo-ul unde mi-ai zis ca am noroc ca sunt admin. Acum sa vedem ce zic si ceilalti.

q1Wl5Kx.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vrei sa il filmez si pe ala? Nu am zis ca te bat si iti rup mandibula=)) te-am intrebat care iti e problema de te comporti asa. Ti-o zic direct pe fata, exact cum ti-am zis-o si pe rats, esti un misogin si unul din motivele pentru care ne pleaca oameni din tara. Deci nu cred ca esti in situatia sa imi comentezi mie ca te bat avand in vedere ca nu am mentionat nimic de bataie. Eram plin de nervi, am avut o zi grea, numai de tine nu imi statea capul. Cum a zis si Velcoon, sincer am vrut sa iti dau si permanent si bucura-te ca ai doar o saptamana. Iti sugerez sa o lasi asa si sa astepti o saptamana si gata.

q1Wl5Kx.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

I.auzi asta, "se da smardoi" ba pretene mergi inapoi la culcare ca pana la urma iti iei permanent, accepta odata banu si taci nu mai fa drama dintr.un ban de o saptamana :))

Editat de VelCooN
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • NiGHT a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.