Sari la conținut

Prețuri Ford Mustang Mach-E în România: SUV-ul electric costă aproape 50.000 de euro


TheRedX

Postări Recomandate

SUV-ul electric Ford Mustang Mach-E va fi disponibil în România de la sfârșitul anului 2021. Versiunea de bază are un preț de pornire de 49.800 de euro și oferă un motor de 269 cai putere și autonomie de 450 de kilometri.

974698l-1000x640-b-1ac9046c.jpg

Ford a publicat primele imagini și informații tehnice despre SUV-ul electric Mustang Mach-E în luna noiembrie a anului trecut. După ce inițial a fost disponibil doar pe piața americană, modelul electric primește o serie de detalii pentru piața din România, însă livrările vor începe undeva la sfârșitul anului 2021. Pe piața locală, Mustang Mach-E va fi disponibil într-o gamă variată de motorizări și autonomii, dar și într-o versiune de lansare First Edition despre care producătorul afirmă că precomenzile au fost deja epuizate. Versiunea de bază a noului SUV electric dezvoltat de Ford este Mach-E RWD. Aceasta este echipată cu un motor electric de 269 de cai putere și 430 Nm poziționat pe puntea spate, iar accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 6.9 secunde. Bateria are o capacitate de 75.7 kWh (68 kWh net) și se poate încărca cu viteze de până la 115 kW, iar autonomia este de 450 de kilometri. Prețul acestei versiuni este de 49.800 de euro. În același timp, versiunea de bază Mach-E RWD poate fi achiziționată și într-o variantă cu autonomie extinsă, caz în care motorul are 294 de cai putere, iar bateria o capacitate de 98.7 kWh (88 kWh net) care suportă viteze de încărcare de până la 150 kW. În acest caz, autonomia oficială este de 600 de kilometri. Prețul acestei versiuni nu a fost încă anunțat. Mach-E include 7 opțiuni de culoare, plafon panoramic, jante din aliaj de 18 inch, faruri adaptive LED, oglinzi laterale electrice și încălzite cu proiecție luminoasă, scaune față încălzite și reglabile.

860291l.jpg?ts=1607525455

De asemenea, Mustang Mach-E este disponibil și versiune cu tracțiune integrală. În acest caz, Mach-E AWD are 269 CP, 580 Nm, baterie de 75.7 kWh și autonomie de 420 de kilometri, iar prețul de comercializare începe de la 57.600 de euro. Alternativ, clienții pot opta și pentru versiunea Mach-E AWD cu autonomie extinsă care oferă 351 CP, 580 Nm, baterie de 98.7 kWh și autonomie de 540 de kilometri, pentru care prețul nu a fost încă anunțat. În plus față de Mach-E AWD, varianta Mach-E cu tracțiune integrală primește, printre altele, jante de aliaj de 19 inch, etriere de frână roșii, material pentru plafon închis la culoase și huse Sensico perforate cu cusături roșii. Între timp, ediția limitată Mach-E First Edition are tracțiune integrală, 351 CP, 580 Nm, baterie de 98.7 kWh și autonmie de 540 de kilometri. Ediția specială este disponibilă în numai trei nuanțe de culoare pentru caroserie, iar cusăturile scaunelor sunt albastre și roșii. Prețul acestei versiuni pleacă de la 70.800 de euro, însă Ford menționează pe site-ul oficial că precomenzile au fost deja epuizate.

 

 

 

sursa : automarket

 

                                                           

                                                           ꜱᴛᴇᴀᴍ | ɪɴꜱᴛᴀɢʀᴀᴍ | ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ | ʏᴏᴜᴛᴜʙᴇ | ᴛɪᴋᴛᴏᴋ                                                                               ‎

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎v1.png

                                               giphy.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.