Sari la conținut

Dan Petrescu a spus că "vrea o vacanţă", dar e gata să semneze. Echipa care îi oferă "un sac de bani"


TheRedX

Postări Recomandate

Dan Petrescu s-a despărţit oficial ieri de CFR Cluj şi a oferit primele declaraţii după plecarea de la campioana României.

YzgwNTUwYmM2MTQ4Y2VjYjcxYTFhNTUwODM0Mw==

Dan Petrescu aşteaptă un semn de la Al-Nassr, după despărţirea de CFR Cluj Antrenorul de 52 de ani a afirmat că îşi doreşte o scurtă vacanţă în care să dedice timpul familiei, după ce în ultimul timp s-a concentrat doar pe munca de la gruparea din Gruia. Totuşi, "Bursucul" a confirmat că va da curs unei eventuale oferte, dacă aceasta va fi "de nerefuzat". În acest moment, Petrescu se află în punctul de a da un nou "tun" financiar şi aşteaptă telefonul celor de la Al-Nassr. Formaţia din Arabia Saudită s-a interesat de serviciile tehnicianului român, care este primul pe lista posibililor înlocuitori ai lui Rui Vitoria. Fostul antrenor al celor de la Benfica a căzut în dizgraţia conducerii şi va fi îndepărtat în scurt timp. Portughezul are însă o clauză de reziliere uriaşă, astfel că negocierile vor fi dure. Al-Nassr se află într-o situaţie critică în acest moment: ocupă locul 15 din 16 în prima ligă din Arabia Saudită, cu doar 3 puncte acumulate în 5 meciuri. Şeicii vor să dea un "restart" echipei şi caută un nou antrenor, însă mai întâi trebuie să găsească o soluţie pentru a se despărţi de Rui Vitoria. Cât îi oferă Al-Nassr lui Dan Petrescu Conform ultimelor informaţii, Dan Petrescu este ademenit de Al-Nassr cu o ofertă de nerefuzat: contract pe doi ani şi un salariu uriaş. Dan Petrescu ar urma să câştige în primul sezon, în Arabia Saudită, de 5 ori mai mult decât avea la CFR Cluj. Al-Nassr, un club uriaş care traversează o perioadă de criză, îi pune pe masă "Bursucului" un salariu de 2,5 de milioane de euro pentru actuala stagiune. În sezonul viitor, antrenorul român ar urma să câştige 3 milioane de euro. Asta înseamnă că Dan Petrescu ar avea asigurat în următorii doi ani un venit de 5,5 milioane de euro. Asta în condiţiile în care la CFR Cluj avea un salariu de 500.000 de euro pe an, plus bonusuri de performanţă. Şi Celtic e pe urmele lui Dan Petrescu Dan Petrescu ar putea fi rival cu Ianis Hagi și Steven Gerrard - antrenorul român apare pe lista candidaților pentru banca lui Celtic, echipă care este gata să se despartă de Neil Lennon după ce a fost eliminată ca și CFR din Cupa Scoției. Petrescu se află într-o companie selectă, conform celor de la The Scottish Sun - românul ar concura pentru postul de antrenor alături de nume precum Mauricio Pochettino, fostul antrenor al lui Tottenham, Marco Silva, recent plecat de la Everton, sau Henrik Larsson, un idol la Celtic și actualmente secundul lui Ronald Koeman la Barcelona.

 

 

 

sursa : digisport

                                                           

                                                           ꜱᴛᴇᴀᴍ | ɪɴꜱᴛᴀɢʀᴀᴍ | ᴅɪꜱᴄᴏʀᴅ | ʏᴏᴜᴛᴜʙᴇ | ᴛɪᴋᴛᴏᴋ                                                                               ‎

‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎v1.png

                                               giphy.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

      

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.