-Xu Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Nume: Robert Link către portofoliu: Experiență in domeniu: Din 2016. Link către ultima cerere: Alte precizări: As dori sa primesc upgrade la GFX Leaders deoarece, din cate observ sun printre cei mai activi la cereri, destul de avansat si dedicat, in toata treaba asta, din punctul meu de vedere, ca si designer, si de ce nu, un up nu cred ca ar strica. Sanatate la toata lumea! 2 ADMIN ARENA.USP.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
d0n Sergentu Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Contra, consider ca nu ai destula experienta. Nu zic nu, esti activ si tot, dar consider ca mai ai de acumulat experienta. +Nu mai cereti up, de la gradu de Designer(ca la orice alt grad administativ de aici) nu se i-a up prin cerere. Up o sa primesti cand considera administatorul care se ocupa de grade(in cazul nostru case). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Am fost si eu un fost designer si am sa raspund aici: In primul rand,nu inteleg de ce faci cerere de upgrade.Upgrade-ul o sa il primesti pe baza activitatii si ca sa stii ca nu trebuie neaparat sa fii avansat.Ca GFX Leader,o sa ai multe pe cap,si apropo,avem deja un moderator pe aceasta sectiune. Deci Contra! EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheAssassinRO Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 @TheOne Where are you? EX-Moderator csx.usp.ro EX-GFX Leader usp.ro NU cereti lucrari in pm! Faceti cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted November 25, 2020 Share Posted November 25, 2020 Sunt aici, astept pareri si din partea altora, nu trebuie sa raspund imediat. Deocamdata parerea mea nu conteaza. Nu se avanseaza asa usor la GFX Leaders. Sunt putin cam inactiv in ultima vreme din cauza jobului, intr-o saptamana voi fi din nou activ minim o ora pe forum. Ramane la alegerea administratorilor daca primesti up sau nu. Noapte buna. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seby123 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 Așa am făcut și eu cerere up dar nu se poate cică deci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
case Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 RESPINS " Beneath this mask there is more than flash. Beneath this mask there is an idea, and ideas are bulletproof. " "“I was silent, but I was not blind.” www.usp.ro Discord: case#6459 My servers & USP SERVERS: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts