Sari la conținut

Upcoming Games


penzo

Postări Recomandate

  • penzo a prezentat acest topic

DiRT 5 este cea mai recentă experiență de conducere off-road de la Codemasters și de data aceasta mergem mai mult ca niciodată. Împreună cu piesele amplasate pe o scenă globală, inclusiv New York City, Rio de Janiero și zone îndepărtate din China și Grecia, jocul va oferi, de asemenea, mai multe moduri de a juca decât oricând: se întorc modurile cu ecran divizat cu patru jucători și există un nou mod de joc special conceput pentru jocul cooperativ, de la canapea la bătălii online globale. În plus, există chiar și un mod de carieră bazat pe narațiune de explorat, care va include talente de voce, cum ar fi Nolan North și Troy Baker. Toate acestea pot fi redate și într-un format neliniar, astfel încât să puteți juca mai mult din ceea ce doriți.  [November 6, 2020 (current-gen), November 10, 2020 (Xbox Series X),  Google Stadia version in 2021]

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Marvel's Spider-Man: Miles Morales este un viitor joc de acțiune-aventură dezvoltat de Insomniac Games și publicat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 4 și PlayStation 5. Bazat pe super-eroul Marvel Comics Miles Morales, va fi al doilea joc din Marvel's Seria Spider-Man, după Marvel's Spider-Man (2018). Jocul a fost anunțat la evenimentul de dezvăluire PlayStation 5 din iunie 2020 și urmează să fie lansat pentru PlayStation 4 și ca titlu de lansare pentru PlayStation 5 în noiembrie 2020.

 

Editat de penzo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • penzo a blocat acest topic
  • penzo deblocat și fixat acest topic

Resident Evil Village este un viitor joc de groază de supraviețuire dezvoltat și publicat de Capcom. Va fi a zecea tranșă majoră din seria Resident Evil și continuarea Resident Evil 7: Biohazard. De asemenea, include un mod multiplayer online, Resident Evil RE: Verse. A fost anunțat la evenimentul de dezvăluire PlayStation 5 din iunie 2020 și este lansat pe 7 mai 2021, pentru Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X / S.

 

Editat de penzo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • VLM nefixat, blocat și nerecomandate acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.