Cosmeen † Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: Avatar forum Text principal: Cosmeen † Text secundar [usp.ro] - Dimensiuni: Nu stiu cat e dimensiunea pentru poza de forum, cand aflu revin cu edit. Stock/Render/Tema[obligatoriu]: Alte precizari: As vrea pe gif-ul acesta, doar ca la final cand sunt acele flacari pe ecran sa se faca apoi pe fundal o imagine cu numele meu, dar sa fie tranzitia de la flacari la imagine ok Steam Profile Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheOne Posted September 27, 2020 Share Posted September 27, 2020 "Nu stiu cat e dimensiunea pentru poza de forum, cand aflu revin cu edit." N-ai editat de sambata pana azi, tc. " Dimensiunile creatiei, tema lucrarii sunt obligatorii sa le specificati (12h pentru edit/Cererea va fi respina) ! avatar forum[150x250], ! avatar steam[184x184] ! cover profil[1920x340] ! semnatura[400x150] " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts