Sari la conținut

Reclamatie Spectru.


☁ 𝘼𝙍𝙍𝙀𝙎

Postări Recomandate

Nick: ARRES
Nick admin: Spectru
Data și ora evenimentului: 25/09/2020 23:20
Harta: Dust_2
Detalii: Aparent exista multi oameni care nu stiu ca pe server se joaca free, poti sa joci ce arme vrei, poti sa dai rush cand si unde vrei. Am primit ban 30 de minute pentru ca ma jucam cu auto de cand a inceput harta. Adica, pe bune, sa se puna restrictii pe Auto, Negev, duale, XM, etc doar pentru ca exista persoane de genul printre care si HBK sau cum are el nick ca aparent isi schimba toti nick-urile asa dupa o zi pe alta. Aaa, si inca ceva, mai era un baiat care ma tot injura pe server tot azi la aceeasi ora, aceeasi harta si nimeni nu ii facea nimic in conditiile in care el scria pe ALL CHAT si tot Spectru era admin on pe sv.
Dovezi: https://postimg.cc/PPc1nWpP
Alte precizări: Adica pe bune, nu mai fiti fratilor asa frustrati pentu ca se joaca armele astea, de ce plm s-au mai adaugat in joc? Puneti restrictii ca pe alte servere si gata, s-a terminat totul, eventul si bariere ca sa nu se mai faca rush ca na, unora nu le place nici asta.

Editat de ☁ 𝘼𝙍𝙍𝙀𝙎
  • Haha 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ti-am dat din greseala coaie:))))) mama repede ai facut post sa ma bata tata esti nebun:))

Vroiam sa ii dau lui itachi ala ca ma enerva cum vorbea si aparea in admin doar patrate dealea si am crezut ca e el:))))

 

Editat de [Spectru]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.