Sari la conținut

OMS situatie Covid19 Europa


Grecu

Postări Recomandate

Organizația Mondială a Sănătății avertizează că situația privind COVID-19 se înrăutățește masiv în Europa. Numărul infectărilor săptămânale a depășit recordul negativ din martie.

acum 9 ore

Potrivit OMS este „o situație foarte gravă” deoarece rata de infectare continuă să crească „alarmant” pe tot continentul. „Cazurile săptămânale au depășit acum numărul celor raportate când pandemia a atins apogeul pentru prima dată în Europa, în martie”, a declarat directorul regional al OMS, Hans Kluge, în cadrul unei conferințe de presă.

Kluge a adăugat că peste jumătate din țările europene au raportat o creștere de peste 10% a cazurilor noi în ultimele două săptămâni. 

„În perioada din primăvară și la începutul verii am putut vedea impactul măsurilor stricte, a carantinei. Eforturile noastre, sacrificiile noastre, au dat roade. În iunie, cazurile au atins un nivel minim. Cu toate acestea, numărul cazurilor din septembrie ar trebui să fie un apel de trezire pentru noi toți”, a mai precizat directorul. 

 

SURSA : CNN

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.