Sari la conținut

APEX LEGENDS: RESPAWN ENTERTAINMENT ÎNTOARCE VALORILE ARMURII ÎN SEZONUL 6


angel

Postări Recomandate

Respawn Entertainment întoarce unele dintre modificările armurii Sezonul 6 după feedback negativ din partea comunității.

Jason McCord, directorul de design al Respawn Entertainment, a anunțat că vor reveni la unele dintre schimbările de armură din sezonul 6 Apex Legends. Noile modificări vor restabili valorile armurii pe care echipamentele le-au avut anterior în sezonul 5.

În sezonul 6, Respawn Entertainment a analizat modalități de a reforma meta armurii. În timp ce se îndreptau spre sezon, au anunțat că vor face toate armura în Evo Shields, cu excepția faptului că Armura de Aur rămâne o picătură rară. În plus, au decis să scadă protecția fiecărei piese de armură cu 25 de puncte.

                                                                                                                                                            REVENIREA

La lansarea sezonului 6, jucătorii au descoperit că aceste schimbări au avut efecte adverse asupra jocului. Jucătorii, profesioniștii și alți membri ai comunității au numit-o o greșeală, iar sezonul nu a fost o experiență distractivă. Cu acest feedback, Respawn Entertainment a ascultat și acum revine imediat la schimbarea valorii armurii. Fiecare piesă de armură din joc își va câștiga acum cele 25 de puncte pierdute de valoarea scutului, abordând unele preocupări ale bazei de jucători.

Respawn Entertainment explică faptul că primele cinci sezoane ale jocului, pilonul lor principal al abilității mecanice, poziționării și mișcării hărții a funcționat bine. Cu toate acestea, acești piloni de bază ai designului lor de joc au căzut în sezonul 6. Ei afirmă că își dau seama că straturile realizează armura roșie mai mult decât se așteptau, iar abilitatea mecanică anulează jocul inteligent. Datorită acestui raționament, aceștia întorc acel aspect al meta-scutului pentru a reechilibra jocul.

În plus, acest patch vine cu o mulțime de remedieri cu Legends și alte caracteristici din sezonul 6. Respawn a abordat unele dintre problemele care afectează blocarea serverului de la interacțiunile Legend, interacțiunile dintre Legends și alte bug-uri enervante.

Într-o altă notă finală, Respawn Entertainment a menționat, de asemenea, că, deși această experimentare a eșuat, ei nu se vor teme să experimenteze mai mult în viitor. Respawn vrea să mențină jocul proaspăt, interesant și să existe întotdeauna ceva nou pentru jucători.

                                 SURSA

 

                            ''When I die You'll love me''

                       ShgF8lH.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • angel a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.