Sari la conținut

Seria ZenBook de la ASUS este disponibila si cu echipare Intel 11th Gen


sebyyy.g

Postări Recomandate

ASUS ZenBook Intel Core 11th Gen Upgrade
 

Seria de laptop-uri ZenBook de la ASUS este un real succes si am avut ocazia sa testez mai multe modele. Fiecare dintre acestea a adus ceva nou si special, iar astazi mai vedem o schimbare in line-up. Este vorba despre lansarea modelelor dotate cu cele mai noi procesoare Intel din generatia a 11-a. Avem o selectie mare, iar lista cuprinde ZenBook Flip S, ZenBook S, ZenBook 14 / Ultralight, ZenBook 15 si un model de business, B9.

Lansarea a avut loc in cadrul evenimentului Built for Brilliance si am putut vedea laptop-uri cu procesoare Intel 11th Gen. Alaturi de acestea am avut parte si de o noutate: primul laptop ASUS cu design verificat pe Intel Evo.

ASUS este recunoscut pentru inovatia si designul de varf al calculatoarelor. An dupa an, ASUS este primul care furnizeaza PC-uri cu fiecare noua generatie Intel. Linia de laptop-uri de acest an creeaza noi experiente pentru utilizatori, punand tehnologia de varf la indemana. Oferindu-le utilizatorilor cea mai recenta tehnologie de vizualizare, audio, software si de conexiune la retea, ASUS ofera inovatii incredibile si schimba modul in care utilizatorii relationeaza cu dispozitivele lor.
Samson Hu, Co-CEO ASUS

ASUS ZenBook Flip S (UX371)
Ultra-compactul ZenBook Flip S este primul laptop ASUS ce urmeaza sa fie verificat pentru design pe platforma Intel Evo. Poate fi transportat fara efort, masurand numai 13.9mm in grosime si cantarind doar 1.2kg. Ecranul touchscreen, NanoEdge 4K UHD OLED, validat PANTONE pentru acuratetea culorilor are o acoperire de 100% a spectrului de culoare DCI-P3 si este certificat VESA DisplayHDR 500 True Black pentru negrul profund si contrastul exceptional. Acesta este, de asemenea, certificat TUV Rheinland pentru protectia ochilor, iar pentru intrarile mai intuitive, suporta noul stylus ASUS Pen activ cu 4096 de niveluri de presiune.

Performanta noului ASUS ZenBook Flip S (UX371) este furnizata de procesoarele Intel care urca pana la gama Core i7 din cea de-a 11-a generatie cu grafica Intel Iris X, combinata cu pana la 16GB memorie RAM si SSD-uri PCIe 3.0 x4 de pana la 1TB. Pentru o conectivitate de top, ZenBook Flip S ofera doua porturi Thunderbolt 4 USB-C, un port USB 3.2 Gen 1 Type-A si un port HDMI. Bateria de mare capacitate ofera pana la 15 ore de utilizare, suficient chiar si pentru o zi lunga la serviciu.
ASUS ZenBook Flip S Intel 11th Gen
 

ASUS ZenBook Flip 13 (UX363)
Masurand doar 13.9mm in grosime cu o greutate de numai 1.3kg, ASUS ZenBook Flip 13 (UX363) dispune de o balama ErgoLift 360 proiectata cu precizie, care permite moduri de utilizare versatile: laptop, tableta, cort, stand sau orice altceva intre acestea. De asemenea, balamaua ridica si inclina automat noua tastatura pentru o experienta confortabila si o racire imbunatatita

Pentru performante fluide, ZenBook Flip 13 este bazat pe procesoare ce urma in gama pana la Core i7 11th Gen cu grafica Iris X si 16GB RAM. Pe partea de stocare, laptop-ul suporta pana la 1TB de SSD PCIe 3.0 x4.

ASUS ZenBook S (UX393)
ZenBook S este un laptop ultra-portabil, premium, de 13.9″ cu un nou format de 3:2. Acesta are 15.7mm grosime si cantareste 1.35kg si este construit cu un corp integral metalic. Laptop-ul este construit in jurul unui ecran tactil NanoEdge 3.3K (3300 x 2200), validat PANTONE cu un aspect 3:2. Astfel ofera un spatiu de lucru mai mare si reduce nevoia de derulare. Cu o bateria de 67Wh si suport pentru incarcare rapida, ai pana la 12 ore de autonomie.

La fel ca si celelalte modele din gama, pe partea de hardware vorbim despre procesoare pana la Core i7 11th Gen, 16GB RAM si stocare de pana la 1TB PCIe 3.0 x4. Pe partea de I/O avem porturi USB 3.2 Gen 1 Type-A si HDMI full-size, alaturi de doua porturi Thunderbolt 4 USB-C si un cititor de carduri microSD.
ASUS-ZenBook-S-1119x630.png
 

ASUS ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL)
Dupa cum spune si numele, ASUS ZenBook 14 Ultralight cantareste doar 980 de grame. Configuratia acestuia are la baza procesoarele Intel care urca pana la Core i7 11th Gen cu grafica Intel Iris X sau NVIDIA GeForce MX450.

ZenBook 14 Ultralight a fost conceput sa ofere o experienta de utilizare superba, impreuna cu ASUS NumberPad disponibil optional pentru introducerea usoara a datelor numerice. In plus, vine dotat cu o balama ErgoLift care pentru o experienta de tastare confortabila si un set cuprinzator de porturi I/O, inclusiv Thunderbolt 4 USB-C, USB 3.2 Gen 1 Type-A, HDMI 2.0 si cititor de carduri microSD. Include, de asemenea, conectivitate wireless Intel WiFi 6 (802.11ax) ultra-rapida, care este imbunatatita cu tehnologia ASUS WiFi Master.

ASUS B9 (B9400)
ASUS B9 are o carcasa eleganta, minimalista, realizata cu precizie, care are o greutate de numai 880g pentru o portabilitate premium. Laptop-ul este conceput pentru calatorii, avand o autonomie ce acopera intreaga zi, iar designul cu stocare duala, setup complet de porturi I/O, inovatorul ASUS NumberPad si senzorul de proximitate imbunatatesc eficienta lucrului in miscare. Construit solid cu aliaj de magneziu-litiu si o rigiditate structurala suplimentara, acesta indeplineste standardele militare americane MIL-STD 810H extrem de exigente, iar securitatea de nivel corporate asigura pastrarea in siguranta a datelor confidentiale.

ASUS B9 Intel 11th Gen
 

B9 are la baza procesoare ce urca in gama pana la Intel Core i7 11th Gen cu grafica Intel Iris X si Intel WiFi 6 super-rapid, oferind un raspuns rapid pentru grafica, performantele de calcul si retea. SSD-uri duale suporta tehnologiile RAID 0 si RAID 1 furnizand optiuni pentru transferuri rapide de date sau securizarea salvarii datelor. Solutiile avansate de videoconferinta includ anularea AI a zgomotului pentru un sunet super clar si tehnologia ASUS WiFi Master pentru conexiuni cat mai stabile. B9 include o cutie de accesorii usor de utilizat, care poate fi folosita si ca stand pentru laptop.

Alte modele din noua gama
ASUS ZenBook 14 (UX435EA/EG) – Un laptop ultraportabil care poate fi dotat cu pana la Intel Core i7 11th Gen si grafica dedicata NVIDIA GeForce MX450.
ASUS ZenBook Flip 15 (UX564) – Un model sofisticat si versatil cu un ecran touch-screen 4K validat PANTONE. Ca si fratele mai mic, Flip 15 suporta ASUS Pen insa specificatiile hardware sunt mai avansate, oferind solutii grafice mai puternice ce urca pana la NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti.
ASUS ZenBook 13/14 (UX325/UX425) – ZenBook 13/14 este fix reteta clasica de laptop elegant, usor si puternic. Cu UX425 m-am si jucat o perioada, iar singura diferenta reala este dotarea cu Intel Core 11th Gen.

 

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.