Sari la conținut

CONCURS: Castiga o invitatie pe Filelist


HATEAND

Postări Recomandate

Te simți norocos? Datorită unor donații am decis să oferim o invitație Filelist. Astfel, cand se vor strange 10 participanti se vor extrage random cu ajutorul site-ului random.org, 1 câștigător, iar acesta va primi gratis o invitație pe Filelist.

 

Înainte să vă explic ce trebuie să faceți, vreau să vă aduc la cunoștință câteva lucruri:

  • Rog să participe la acest concurs doar cei care nu deţin un cont pe Filelist, regulile celor de la Filelist sunt destul de clare, nu aveţi voie să deţineţi mai mult de un cont.
  • Înainte să participaţi la acest concurs trebuie să ştiţi cu ce se mănâncă Filelist, ce trebuie să faceţi pentru a va ţine contul activ şi ce nu aveţi voie să faceţi. Dacă nu ştiţi, va rog documentativa de pe google, nu participaţi doar de dragul de a câştiga.
  • Nu concurați de mai multe ori la acest concurs, îmi voi da seama și vă voi elimina din extragere.
  • Înainte să concurați asigurațivă că nu aveți ip-ul blocat, dacă aveți ip-ul blocat nu are rost să mai concurați, se poate verifica dând click AICI dacă vă apare eroare, nu concurați.

 

Bun, dacă te-ai hotărât totuși să îți încerci norocul iată ce ai de făcut:

 

Cum participi la acest concurs?

După ce ai realizat toate cerinţele de mai sus că să participi trebuie să faci următoarele lucruri:

  1. Lasă reply cu un număr de la 1 la 20
  2. În reply pune şi link-ul de la prezentare
  3. În reply pune şi linkul imaginii ( preferabil pe http://imgur.com/ ) cu dovada că ai adus un prieten pe forum ( poză la contul de pe forum )

 

Extragerea se va face când se vor strânge 20 de participanţi, aşa că share-uiţi peste tot că să afle toată lumea şi să se facă extragerea mai repede!
Mult succes!

  • Like 2

HXnpe7w.gif

ATRIBUTIILE LUI HATEAND | REGULAMENT GENERAL FORUM | CUM IMI SCHIMB MEMBER TITLE | HOSTING SERVERE JOCURI

STEAM HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETENI            DISCORD HATEAND - ADAUGA-MA LA PRIETEN            DA-MI UN MESAJ PRIVAT

/id/staiku                                                                   staiku#4280                                                              HATEAND

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.