Sari la conținut

Povestea mea:vladutz


vladutz

Postări Recomandate

Dupa cum stiti, sunt unul din moderatorii acestei comunitati de mai mult de 3 luni,iar pe comunitate activez de aproape 8 luni, asa ca am decis sa va impartasesc povestea mea in aceasta comunitate:

 

Totul a început pe când cautam un server de hns,unde sa îmi pierd timpul,și l-am găsit,un server cu mulți playeri și grade care își făceau treaba,asta s-a întâmplat acum 2 ani,dar după 1-2 luni m-am lăsat de CS din cauza VAC ban-ului,pe care l-am luat pe nedrept din cauza unui chinez care care mi-a hackuit contul de Steam și a decis sa bage coduri pe compe.

După un an,am decis sa îmi fac un nou cont de Steam,și mi-am luat CS-ul,mulțumită colegilor mei care au insistat sa ne jucăm.

Dupa mai multe luni m-am reapuc de hns și am găsit același server pe care ma jucasem și cu un an în urmă.Gradele de pe server tot vorbea de ceva forum,de cereri de helper și am decis sa fac și eu o cerere,la care am fost acceptat,iar după 2 luni am ajuns moderator. 

 

Am început să fiu activ pe forum,până am găsit o categorie care mie mi-a plăcut foarte mult și am zis că este perfectă pentru mine,așa că,cu ajutorul lui @VladTheMLGPro 乡,am înțeles cum stă treaba cu moderatul și restul și am aplicat pentru moderator,unde am fost și acceptat.

 

Tot ce mai am de zis este să îi mulțumesc lui Vlad pentru ajutorul acordat și sa felicit toate gradele de pe forum pentru activitatea lor,contribuind la dezvoltarea acestei comunitati și la perfecționarea acesteia.

 

Peace!❤️

 

 

 

 

  • Like 1
  • Love 2

 

 

spacer.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.