Sari la conținut

Coronavirus România, 30 iulie. Nou record de cazuri noi - 1.356. 35 de decese în ultimele 24 de ore


SEEK .

Postări Recomandate

62138602.jpg

Coronavirus România, 30 iulie. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat joi că „dacă se respectă regulile, vom avea o aplatizare în 2 săptămâni”, afirmând că în acest moment se continuă creșterea progresivă a noilor cazuri de infectare.

 

„Suntem în 2 săptămâni în care vom avea o creștere progresivă a numărului de cazuri noi. Dacă se respectă regulile vom avea o aplatizare în 2 săptămâni”, a declarat ministrul Sănătății la Sibiu.

 

Până astăzi, 30 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 49.591 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

 

26.609 pacienți au fost declarați vindecați și 4.005 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

 

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.356 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.