Sari la conținut

Italia prelungește starea de urgență sanitară până la 15 octombrie. "Virusul continuă să circule"


SEEK .

Postări Recomandate

62139445.jpg

Senatul italian a aprobat o solicitare a premierului Giuseppe Conte de prelungire - până la 15 octombrie - a stării de urgenţă sanitară împotriva epidemiei covid-19 în Italia, care acordă Guvernului prerogative consolidate, relatează Reuters.

 

Prelungirea stării de urgenţă a fost adoptată cu 157 la 125 din cele 319 de voturi din Camera superioară a Parlamentului italian, potrivit News.ro

 

 

Starea de urgenţă sanitară a fost instaurată în Italia pe o perioadă iniţială de şase luni, începând de la 31 ianuarie, după confirmarea primelor două contaminări la Roma.

 

 

În urma unor critici din partea opoziţiei, Conte s-a abţinut să ceară o prelungire a stării de urgenţă până la sfârşitul anului, aşa cum avea în vedere, şi a solicitat o prelungire a acestui dispozitiv până în octombrie.

sursa-stirileprotv.ro

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • xCOCOx a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.