Sari la conținut

Cerere reprimire TRUSTED


LowPulse

Postări Recomandate

CONTRA , cat ai avut gradul l-ai folosit in mod abuziv , ai fost inactiv o perioada foarte lunga , iar cand intrai faceai "figuri" . Nu ti-a fost scos degeaba , daca vrei sa reintri in staff , zic sa o iei de la capat ca toti ceilalti , ai avut o sansa , ai urcat sus , dar ai irosito .  Dupa parerea mea ar trebui sa ai ban pe server dupa fazele de ieri .

 

Editat de RoTTweiler

rerea.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ori mai asteapta voturi pentru Helper in topicul asta ori respingi cererea asta si face alta pentru Helper , nu vad ce altceva ai putea face..  . Omu se lauda ca a avut fondator , ca stie regulamentu , dar isi facea reclama la serverul de fivem , avea un limbaj licentios , era toxic ... mna , decizia ramane a ta :))) si nici nu intra pe server sa zici ca ba e activ  si ar merita sa-i dai Helperul acu . 

Editat de RoTTweiler

rerea.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.