Sari la conținut

Cel mai nou joc pentru fanii Star Wars îți crește adrenalina la maxim: cât de spectaculos este Squadrons


KRANOS

Postări Recomandate

În cazul în care ai avut vreodată o afinitate pentru universul fantastic din Star Wars, vei fi cu siguranță fascinat de următorul joc a cărui acțiune se desfășoară în universul fantastic.

La câteva zile după ce au apărut pe internet informații despre un nou joc Star Wars, cei de la EA au confirmat existența titlului, Star Wars: Squadrons. După alte 24 de ore, ne bucurăm și de un trailer pentru experiența virtuală încărcată de adrenalină.

Dezvoltat de studioul EA Motive, noul joc gravitează în jurul luptelor cu nave spațiale, la persoana întâi. Ca jucător, manevrezi una dintre navele pe care le-ai văzut în ultima parte a francizei. Jocul urmează să fie disponibil pentru Xbox One, PS4 și PC, cu mențiunea că posesorii de PC îl vor putea achiziționa atât de pe Origin și Steam, cât și de pe Epic Games Store.



În cazul în care ai făcut o investiție într-un kit de realitate virtuală pentru PC sau PS4, acela va fi de asemenea compatibil cu Star Wars: Squadrons. Nu este exclus ca jucătorii de pe platforme diferite să poată concura în același spațiu virtual, având în vedere că anunțul despre acest joc vine la aproximativ o săptămână după ce Need for Speed Heat, al aceluiași dezvoltator, a început să suporte experiențe cross-platform.

Acțiunea din Squadrons este adânc ancorată în filmele Star Wars din ultimele decenii. Povestea se desfășoară după aventurile pe care le-ai putut vedea în Return of the Jedi, iar jocul va include atât o componentă single player, cât și multiplayer. Trailerul nu este unul foarte lung, dar te ajută să-ți formezi o idee avizată despre ceea ce urmează să experimentezi în noul titlu de la Electronic Arts. Momentan, nu sunt foarte clare toate particularitățile care vor face jocul atractiv pe termen lung, dar un lucru este sigur, arată foarte spectaculos.

Star Wars: Squadrons se va lansa pe data de 2 octombrie la prețul de 40 de dolari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • angel a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.