Sari la conținut

Rezultat Faceit HUB - Sezon 2


Angrry™

Postări Recomandate

USP Faceit HUB

 

 

Sezonul 2 al HUB-ului USP de pe Faceit a luat sfarsit, astazi 25.06.2020 00:00.

Felicitari tuturor jucatorilor care au jucat si participat, in special primilor 3, care vor premiile in valoare totala de 7500 FP in urmatoarele 24 de ore.

 

 

Primi 3 jucatori care au castigat sunt:

siZeusMAzza.png 3.000

sRzKusMAzza.png 2.500

semineuusMAzza.png 2.000

 

HRRZoPo.png

 

 

 

Aici sunt cateva highlight-uri care au fost prinse si pe transmisiile live facute pe YouTube si Twitch:

 

(In cazul in care au fost si alte highlight-uri de gen ace/clutch 1v3+/flicks care din pacate nu au fost surprinse si pe live - ulterior nu au aparut mai sus, astept PM cu numele si link de la meci de pe faceit pentru episodul 2 de highlight-uri)

 

 

 

 

Avand in vedere faptul ca in ultimele zile activitatea (numarul de meciuri) pe hub-ul USP de pe Faceit a scazut, ne duce la incheierea hub-ului (nu se vor mai oferi premii) pentru moment.

 

Astfel, in zilele urmatoare va urma un giveaway si primul Turneu de CSGO organizat de USP Esports pe Faceit cu premii de peste 50 de Euro

Asa ca ramaneti pe aproape.*

 

*Urmatoarele evenimente (turneul si giveaway-ul) vor fi si ele transmise, cat de mult posibil, live pe canalele noastre de YouTube si Twitch.

  • Like 2
  • Love 4

wVVeI.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • snd nefixat și nerecomandate acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.