Jump to content

Salonul Auto de la Beijing a fost reprogramat pentru luna septembrie: evenimentul trebuia să aibă loc în aprilie


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA
 Share

Recommended Posts

Salonul Auto de la Beijing a fost reprogramat pentru luna septembrie: evenimentul trebuia să aibă loc în aprilie - Poza 1

 

Salonul Auto de la Beijing, care ar fi trebuit să aibă loc în aprilie, a fost reprogramat pentru perioada 26 septembrie - 5 octombrie, ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
 

Pe măsură ce China a început să ridice restricțiile de circulație cauzate de pandemia de coronavirus SARS-CoV-2, organizatorii a diverse evenimente amânate încep să se orienteze spre noi date de desfășurare.
Este și cazul Salonului Auto de la Beijing, care conform tradiției ar fi trebuit să aibă loc în luna aprilie, însă a fost amânat pe termen nelimitat încă din luna februarie.

Organizatorii au anunțat acum că Salonul Auto de la Beijing a fost reprogramat pentru perioada 26 septembrie - 5 octombrie.

În ultimii ani, Salonul Auto de la Beijing a căpătat o importanță majoră pentru marii constructori europeni, în special pentru cei care concurează în segmentul premium, care a devenit foarte popular în China.

Salonul de la Beijing are loc o dată la doi ani și alternează cu Salonul Auto de la Shanghai, după un model similar în Europa între Paris și Frankfurt.

În Europa, situația saloanelor auto este însă mult mai dificilă. Salonul Auto de la Geneva a fost anulat, iar organizatorii Salonului Auto de la Paris au anunțat cu numai câteva zile în urma anularea ediției din acest an, în ciuda faptului că aceasta era programată în luna octombrie.

Practic, organizatorii anticipează că producătorii auto vor renunța să investească milioane de euro în prezența la salon, chiar dacă până atunci este posibil ca pandemia să fie depășită.

Via Automotive News

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link to comment
Share on other sites

  • 103
  • 573
  • 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.