Jump to content

Ediție specială cu ocazia centenarului Mazda: versiunea 100th Anniversary este disponibilă în gama constructorului nipon


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA
 Share

Recommended Posts

Ediție specială cu ocazia centenarului Mazda: versiunea 100th Anniversary este disponibilă în gama constructorului nipon - Poza 1

 

Cu ocazia centenarului, Mazda a pregătit o ediție specială pentru modelele din gamă. Aceasta se numește 100th Anniversary și este disponibilă deja pe piața din Japonia. În Europa, versiunea aniversară va fi lansată în toamna anului curent.
 

În 30 ianuarie 2020, Mazda a împlinit 100 de ani de la înființarea companiei. Evenimentul a fost marcat de o ceremonie la sediul din Hiroshima, iar reprezentanții companiei au anunțat că pe tot parcursul anului vor pregăti o serie de surprize pentru fani.
Cel de-al doilea eveniment special a fost programat pentru Salonul Auto de la Geneva, însă pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 a dus la anularea show-ului elvețian. Astfel, japonezii au reprogramat evenimentul care avea în prim-plan lansarea ediției speciale 100th Anniversary.

Acum, oficialii Mazda au publicat o serie de fotografii și detalii referitoare la gama dezvoltată special pentru celebrarea centenarului mărcii.

Mazda 2, Mazda 3, Mazda CX-3, Mazda CX-30, Mazda CX-5, Mazda MX-30, Mazda CX-8, Mazda 6 și Mazda MX-5 sunt modelele pentru care niponii au lansat ediția 100th Anniversary. Toate acestea sunt deja disponibile în Japonia și vor rămâne în ofertă până în luna martie a anului viitor.

Pentru moment, oficialii Mazda nu au oferit și detalii cu privire la gama pregătită pentru publicul din Europa. Pe Bătrânul Continent, ediția 100th Anniverary ar urma să fie disponibilă pentru comandă începând cu toamna anului curent.

Indiferent de modelul ales, versiunea 100th Anniversary va fi echipată cu următoarele: caroserie vopsită în nuanța Snow Flake White Pearl Mica, tapițerie în culoarea Burgundy și logo-ul "100th Anniversary" pe covorașe, tetiere, praguri laterale și jante. În plus, pentru MX-5, clienții vor putea opta și pentru un plafon în nuanța Burgundy.

 

 

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link to comment
Share on other sites

  • 103
  • 573
  • 1
  • Pintilie D. @ USP ROMÂNIA changed the title to Ediție specială cu ocazia centenarului Mazda: versiunea 100th Anniversary este disponibilă în gama constructorului nipon

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.