Sari la conținut

Viitorul Mercedes-AMG E63 facelift va fi lansat la finalul lunii aprilie: nemții pregătesc modificări la nivelul suspensiei și îmbunătățiri de ordin estetic


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

Viitorul Mercedes-AMG E63 facelift va fi lansat la finalul lunii aprilie: nemții pregătesc modificări la nivelul suspensiei și îmbunătățiri de ordin estetic - Poza 1

 

Mercedes-AMG E63 facelift va fi prezentat pănă la finalul lunii august. Modelul de performanță va miza pe o serie de modificări estetice și va fi echipat cu o suspensie ceva mai confortabilă. Gama de motorizări nu va suferi transformări.
 

Mercedes-Benz Clasa E facelift (foto) a fost prezentat în urmă cu câteva săptămâni. Nemții au pregătit mici modificări de design, un interior plin cu tehnologii moderne și sisteme de asistență și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid.
Fanii versiunilor de performanță nu au motive de îngrijorare: AMG E63 facelift va fi prezentat până la finalul lunii aprilie.

La nivel estetic, nemții pregătesc o grilă frontală Panamericana, prize de aer mai mari, un splitter nou, un spoiler spate restilizat și un difuzor redesenat. La interior, versiunea de performanță va prelua elementele noi introduse pe Clasa E facelift, însă va plusa și cu o serie de accesorii sport.

Conform unor voci apropiate companiei, gama de motorizări a viitorului AMG E63 facelift nu va suferi transformări. Nemții nu vor introduce versiunile mild-hybrid echipate cu sistemul EQ Boost, iar motorul V8 de 4.0 litri va fi disponibil, la fel ca până acum, în variante de 571 CP și 612 CP.

În același timp, rapoartele apărute menționează o serie de îmbunătățiri la nivelul suspensiei. Clienții s-au plâns de fermitatea trenului de rulare, motiv pentru care inginerii AMG vor veni cu o soluție orientată ceva mai mult către confort.

Via | Car&Driver

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.