Jump to content

Viitorul Mercedes-AMG E63 facelift va fi lansat la finalul lunii aprilie: nemții pregătesc modificări la nivelul suspensiei și îmbunătățiri de ordin estetic


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA
 Share

Recommended Posts

Viitorul Mercedes-AMG E63 facelift va fi lansat la finalul lunii aprilie: nemții pregătesc modificări la nivelul suspensiei și îmbunătățiri de ordin estetic - Poza 1

 

Mercedes-AMG E63 facelift va fi prezentat pănă la finalul lunii august. Modelul de performanță va miza pe o serie de modificări estetice și va fi echipat cu o suspensie ceva mai confortabilă. Gama de motorizări nu va suferi transformări.
 

Mercedes-Benz Clasa E facelift (foto) a fost prezentat în urmă cu câteva săptămâni. Nemții au pregătit mici modificări de design, un interior plin cu tehnologii moderne și sisteme de asistență și motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid.
Fanii versiunilor de performanță nu au motive de îngrijorare: AMG E63 facelift va fi prezentat până la finalul lunii aprilie.

La nivel estetic, nemții pregătesc o grilă frontală Panamericana, prize de aer mai mari, un splitter nou, un spoiler spate restilizat și un difuzor redesenat. La interior, versiunea de performanță va prelua elementele noi introduse pe Clasa E facelift, însă va plusa și cu o serie de accesorii sport.

Conform unor voci apropiate companiei, gama de motorizări a viitorului AMG E63 facelift nu va suferi transformări. Nemții nu vor introduce versiunile mild-hybrid echipate cu sistemul EQ Boost, iar motorul V8 de 4.0 litri va fi disponibil, la fel ca până acum, în variante de 571 CP și 612 CP.

În același timp, rapoartele apărute menționează o serie de îmbunătățiri la nivelul suspensiei. Clienții s-au plâns de fermitatea trenului de rulare, motiv pentru care inginerii AMG vor veni cu o soluție orientată ceva mai mult către confort.

Via | Car&Driver

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link to comment
Share on other sites

  • 103
  • 573
  • 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.