Sari la conținut

"N-au nicio sansa cu oferta de 7 milioane de euro!" Becali, aproape de transferul la care VISEAZA! Echipele care se lupta sa il ia pe Man


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

"N-au nicio sansa cu oferta de 7 milioane de euro!" Becali, aproape de transferul la care VISEAZA! Echipele care se lupta sa il ia pe Man

 

Gigi Becali ar putea da lovitura pe piata transferurilor in plina criza economica din cauza pandemiei de coronavirus. 

Jurnalistii olandezi de la voetbalzone.nl au realizat un articol despre interesul lui Feyenoord si al Atalantei pentru Dennis Man. Conform sursei, principala favorita este "revelatia sezonului" din Champions League, Atalanta, care ar oferi 10 milioane pe "perla" lui Becali, in timp ce olandezii ofera doar milioane. 

"Interesul italienilor ii face pe cei de la Feyenoord sa nu aiba nicio sansa cu oferta de 7 milioane de euro. Numele lui Dennis Man a fost asociat cu un posibil transfer la Feyenoord la inceputul lui martie. Se spune ca jucatorul de 21 de ani s-ar fi intalnit deja cu reprezentantii echipei. 

Atalanta poate oferi insa mai mult decat Feyenoord. Italienii iau in considerare vanzarea lui Ilicic, care are un sezon extraordinar, iar Atalanta asteapta sa ia de pe transferul sau 25-30 de milioane de euro.

AS Roma si Napoli sunt pe urmele varfului sloven. Daca Ilicic va pleca, Atalanta il vede pe Man ca fiind succesorul lui, astfel ca sunt dispusi sa investeasca in transferul romanului o parte din banii incasati pe Ilicic. 

Italienii au oferit 10 milioane de euro, insa nu s-au ridicat la pretentiile finantatorului, Gigi Becali, care a cerut 15 milioane de euro. Feyenoord este departe de suma ceruta de Becali", au scris cei de la voetbalzone.nl.

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • M0NSTER a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.