Sari la conținut

Vesti bune din Italia. 3 jucatori de la Fiorentina s-au vindecat de coronavirus


Pintilie D. @ USP ROMÂNIA

Postări Recomandate

Vesti bune din Italia. 3 jucatori de la Fiorentina s-au vindecat de coronavirus

 

Fiorentina anunta ca cei trei jucatori ai sai, Cutrone, Pezzella si Vlahovic s-au vindecat de virusul COVID-19 si au fost testati negativ.

"Am dori sa profitam de aceasta ocazie pentru a multumi medicilor, infirmierelor si spitalelor care continua sa aiba grija de toti cei care necesita ingrijiri medicale in aceasta perioada dificila pentru Italia si pentru intreaga lume", a fost mesajul aparut pe site-ul viola dupa aflarea rezultatului imbucurator pentru cei trei.
 
Patrick Cutrone este imprumutat de la Wolves, din Premier League, iar argentinianul Pezzella este chiar capitanul formatiei din Florenta.Vlahovic este international sarb, venit de la Partizan Belgrad si a fost primul jucator al Fiorentinei imbolnavit de noul coronavirus.
 
Fiorentina a mai anuntat ca lucreaza cu doua fundatii din Italia prin intermediul unui program numit "Puterea inimii" si areusit sa stranga peste 760.000 de euro. Toti acesti bani au fost folositi pentru achizitionarea de materiale si echipamente cheie utilizate in lupta impotriva pandemiei.
 
Fiorentina este dubla castigatoare a Serie A, a triumfat de 6 ori in Cupa Italiei si este finalista de Cupa Campionilor Europeni in sezonul 1956-1957. Este echipa unde Adrian Mutu a stralucit, reusind sa se impuna ca un adevarat star si marcand 69 de goluri in 112 meciuri.

  76561199027436417.png

 

my tumblr - https://dragosgfxw0rld.tumblr.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • M0NSTER a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.