Sari la conținut

Manchester City data afara din Champions League pentru doua sezoane!


Cosmeen †

Postări Recomandate

   "Suntem dezamagiti, dar nu si surprinsi de anuntul facut astazi. Clubul a anticipat nevoia ca, in ultima instanta, un organism independent sa ia o decizie finala in baza unor argumente indubitabile aduse ca probe."

     In decembrie 2018, investigatorul sef al UEFA a dat de inteles public ce sanctiune va urma in aceasta speta, desi ancheta nici macar nu incepuse. Clubul a depus o plangere la Comisia de Disciplina a UEFA, plangere care a fost validata de o decizie a TAS.

     Campioana Angliei din ultimele doua sezoane ar trebui sa lipseasca intre 2020 si 2022 din Champions League. De asemenea, clubul a fost amendat cu 30 de milioane de euro dupa investigatia solicitata de UEFA a demonstrat ca City a incalcat regulile fair play-ului financiar.

City a fost gasita vinovata de catre Corpul de Control Financiar al UEFA de falsificarea raportarii sumelor provenite din contractele de sponsorizare. Verdictul UEFA vine ca urmare a unei investigatii pornite in urma scurgerii unor informatii legate de rapoartele financiare ale lui City. Primele dezvaluiri incriminatoare pentru City au aparut in revista germana Der Spiegel in noiembrie 2018 si aveau la baza mai multe emailuri care au intrat in posesia jurnalistilor.

BREAKING NEWS: CITY A FOST DATA AFARA din Champions League pentru doua sezoane!!!! CUTREMUR pentru seicii miliardari! Ce se intampla acum cu City

sursa : sport.ro

  • Like 1

 

🌍 Steam Profile🌍

 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.