Sari la conținut

Pierdere grea pentru FC Barcelona: Un jucator pentru care a platit peste 100 de milioane de euro s-a accidentat si va reveni abia peste 6 luni!


M0NSTER

Postări Recomandate

FC Barcelona a anuntat, marti seara, ca atacantul francez Ousmane Dembele a fost operat cu succes la Turku (Finlanda), insa va reveni pe teren abia peste 6 luni!

Dembele a suferit o ruptura a tendonulop proximal al bicepsului femural drept. Accidentarea a survenit la un antrenament sustinut saptamana trecuta, in timp ce Dembele inca se recupera dupa o accidentare la piciorul in cauza.

Conform presei din Spania, FC Barcelona asteapta acum o aprobare din partea Federatiei Spaniole de Fotbal pentru a putea sa-l cumpere pe Willian Jose, de la Real Sociedat. 35 de milioane de euro ar fi pretul solicitat de basci in schimbul atacantului brazilian . Pe langa Dembele, catalanii nu-l au la dispozitie nici pe Luis Suarez, de asemenea accidentat. 125 de milioane de euro a platit Barcelona in urma cu doi ani si jumatate pentru a-l transfera pe Ousmane Dembele.

Pierdere grea pentru FC Barcelona: Un jucator pentru care a platit peste 100 de milioane de euro s-a accidentat si va reveni abia peste 6 luni!

Sursa : ziare.com

  • Like 1

S512Jv1.gif

 

Server Manager : ARENA.USP.RO

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • M0NSTER a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.