Sari la conținut

Firma NESERIOASA DE BOOST


shakur ZE

Postări Recomandate

Profilul **CENZURAT** / numele utilizatorului neserios: - 

Yahoo ID (screenshot): Nu Are

Skype ID (screenshot): full_2peu

Mesaj forum (screenshot) - daca este cazul:
Screenshot-uri din care sa reiasa ca ai fost pacalit de catre cel reclamat:
Goold-Boost tepari !  Am cumparat acu 2 zile 1 boost lunar  ! Si am asteptat in alea 2 zile nu so intamplat nimic no intrat nici macar 1 player pe server in schimb cand dadeam boost pe gtrs intra lumea in 10 minute full 
O sa va las mai jos niste poze 
Aici iam pus intrebarea ca nu ar fii normal sa intre lumea pe server ?  
wK0O4Nv.png
Lam rugat frumos sa se uite toate bune si frumoase da mane ma uit sa ajung de la munca .  Cand o ajuns de la munca o intrat pe skype nici nu sa deranjat macar sa imi scrie ceva ! Eu zic ca nu e normal in 2 zile sa nu intre 1 player pe server cu 1 boost lunar . 
3g8FaPX.png

Alte precizari : As aprecia daca ara ramane topic-ul asta undeva sa stie lumea si sa se fereasca de tepe si sa fie tepuit cum am fost eu de 55 euro . 
Edit : 
Dupa ce am vorbit cu el nici macar nu mai apar pe pagina de "BOOST" in ghilimele ca pe pagina aia esti trecut degeaba
E6titQX.png
Ma scuzati daca am postat unde nu trebuie dar am zis ca trebuie sa fac public pentru a nu mai lua lumea alte tepe cum am luat eu . 
STIMA SI RESPECT. 

 

  • Angrry 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cand am spus ca dau tepe, ca manipuleaza platforma cum vor ei si ca sunt neseriosi au aparut "profesionistii" care strigau ca nu-i adevarat.
Discutiile de genul, ca sunt tepari, sunt din 2015 si aproape toata lumea stie ca manipuleaza platforma si favorizeaza servere iar altele le scot aiurea ca sa intre jucatori mai multi pe cele favorizate.

P.S: cele mai bune firme sunt https://www.gametracker.rs (https://www.gametracker.rs/servers/boosted/) - jucatori straini, baga si Romani.

http://set-master.ro/ - 90% romani, poti cumpara doar lunar si baga foarte bine.
P.S.S: ai si tu o parte de vina, ti-am explicat si pe teamspeak si-ti mai explic odata: ai un numar mare de jucatori care incerca sa se conecteze la server, multi nu reusesc, ceva se intampla pe drum, motiv pentru care iti apare in consola "nume dropped". Eu am vazut cum fara boost de la gtrs mai intrau 1-2, normal ca in momentul in care dai de la gtrs iti intra jucatori (10-12, nu full cum spui in post pentru ca pe teamspeak ai recunoscut ca ai aceasta problema si ca nici gtrs nu baga nu stiu ce) pentru ca gtrs ii o platforma la nivel global, avand un numar mai mare de jucatori, sansele cresc sa prinzi jucatori care n-au problema la conectare.


In conluzie: da, gold-boost sunt tepari pentru ca manipuleaza platforma, totusi iti baga jucatori, dar prima data rezolva-ti problema cu serverul, cauta un scripter bun si apoi cumpara boost. Ei si-au facut treaba, ti-au trimis jucatorii, scrie clar in consola ca incerca sa se conecteze. Cauta-ti scripter, rezolva-ti problema si dupa poti testa sa vezi ce si cum.


Next time, just do a google search:

https://www.extreamcs.com/forum/security-zone/gold-boost-finalul-unui-site-de-boosting-t241797.html

http://serviciipe.net/Thread-www-gold-boost-com-BOOSTING-RECOMAND--367?page=2

 

Editat de The Flash ⚡🚀
Restructurat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

15 minutes ago, shakur ZE said:

The Flash am postat si pe o alta comunitate mai mare anuntu si or venit 4 insi la mine ce or spus ca or luat teapa si nu leo bagat deloc Gold-boost ! deci :-?  Or venit cu dovezi 

Pai da dar tu primesti dropuri, rezolva-ti problema la server ca altfel nu o sa-ti intre niciodata jucatori calumea...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.