Sari la conținut

Jordi Alba, reacție dură după eliminarea din Cupă și ultimul scandal de la Barcelona


M0NSTER

Postări Recomandate

FC Barcelona a fost eliminată de Athletic Bilbao din Cupa Regelui, scor 1-0, după un gol încasat în prelungiri. La final, Jordi Alba a avut o reacție dură, spunând că se aruncă cu foarte mult rahat în jucători, din exterior. 

Ultimele conflicte de la Barcelona i-au afectat pe jucători: "Cred că am făcut un meci bun, poate cel mai bun al sezonului. E păcat că am încasat un gol în ultimul minut, dar ăsta e fotbalul. Am demonstrat că suntem o echipă. Noi și staff-ul trebuie să rezolvăm această situație.

Se aruncă cu destul rahat în noi din exterior, așa că trebuie să aruncă și noi cu rahat între noi. Asta e linia pe care trebuie s-o urmăm. Fiecare are dreptul la o opinie", a spus Jordi Alba, după înfrângerea cu Athletic Bilbao, citat de Marca.

Președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a decis ca Eric Abidal să rămână în funcţie după scandalul provocat de ultimele declaraţii ale secretarului general al clubului. Însă acesta va avea puteri şi sarcini reduse după ce a fost cel care a dorit de mai mult timp îndepărtarea fostului antrenor, Ernesto Valverde.

Zilele trecute, Lionel Messi i-a răspuns dur directorului sportiv al Barcelonei, Eric Abidal, care afirmase că fostul antrenor, Ernesto Valverde, a fost demis din cauza unor "probleme de comunicare cu jucătorii".messi si jordi alba

Sursa : Digisport

S512Jv1.gif

 

Server Manager : ARENA.USP.RO

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • M0NSTER a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.