Sari la conținut

Echipa lui David Beckham, ofertă-şoc pentru Antoine Griezmann!


M0NSTER

Postări Recomandate

Antoine Griezmann (28 de ani) ar putea pleca de la FC Barcelona, după ce abia a semnat cu gruparea catalană, în vara lui 2019. Francezul, campion mondial în 2018, în Rusia, este dorit de David Beckham (44 de ani) la echipa sa din MLS, Inter Miami.

David Beckham vrea să dea o lovitură de imagine cu noua sa echipă abia înscrisă în noul sezon din MLS. Fostul star de la Manchester United şi Real Madrid îl vrea pe Griezmann, care abia s-a transferat la FC Barcelona şi mai are contract cu gruparea catalană. Beckham este idolul lui Griezmann, aşa cum starul francez a recunoscut de mai multe ori, iar asta ar putea juca un rol important în alegerea sa.

Antoine Griezmann s-a transferat la FC Barcelona în vara lui 2019, după ce catalanii au plătit clauza de reziliere a contractului cu Atletico Madrid, în valoare de 120 de milioane de euro. În ultimele şase luni, atacantul francez a jucat 29 de meciuri în toate competiţiile, timp în care a marcat de 12 ori şi a livrat patru pase de gol.

Echipa lui David Beckham, ofertă-şoc pentru Antoine Griezmann! Francezul s-a transferat de doar şase luni la FC Barcelona, dar "Becks" îl vrea în MLS

Sursa : Telekomsport

S512Jv1.gif

 

Server Manager : ARENA.USP.RO

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • M0NSTER a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.