Sari la conținut

FC Barcelona sparge banca pentru înlocuitorul lui Suarez. Ofertă colosală pentru starul de 22 de ani


M0NSTER

Postări Recomandate

Catalanii au marcat de cinci ori în poarta lui Leganes, însă antrenorul Quique Setien încă are mari bătăi de cap pe plan ofensiv. Cum Luis Suarez va rata tot sezonul, după ce a fost operat la unul dintre genunchi, oficialii clubului FC Barcelona caută cu disperare un înlocuitor pe măsură pentru atacantul uruguayan.

Iar principala ţintă a catalanilor vine din Premier League. Richarlison a impresionat în ultimele două sezoane la Everton, iar la 22 de ani pare a fi omul potrivit pentru ofensiva catalanilor. Însă marea problemă este că oficialii "caramelelor" nu vor să se despartă de atacantul brazilian fără 100 de milioane de euro.

Conform presei din Spania, cele două cluburi negociază intens mutarea, iar venirea lui Richarlison la FC Barcelona s-ar putea realiza chiar în această iarnă.

ŞOC total pe piaţa transferurilor. FC Barcelona sparge banca pentru înlocuitorul lui Suarez. Ofertă colosală pentru starul de 22 de ani

Sursa : Telekomsport

S512Jv1.gif

 

Server Manager : ARENA.USP.RO

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • M0NSTER a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.