Sari la conținut

O nouă plecare de la FC Barcelona! Fotbalistul, aproape de a semna cu o echipă din Serie A


M0NSTER

Postări Recomandate

În timp ce caută un înlocuitor pentru Luis Suarez, FC Barcelona este aproape de a pierde un alt jucător. Produs al celebrei academii a catalanilor, La Masia, Carles Perez (21 de ani) se pare că va ajunge în Serie A.

Barcelona a ajuns la un acord cu AS Roma privind transferul lui Carles Perez, anunță spaniolii de la Mundo Deportivo. Mutarea este pe cale să devină realitate, iar capitolinii vor plăti în schimbul lui 15 milioane de euro. Nu este exclus ca Perez să se întoarcă la Barcelona, în contract urmând să fie trecută o clauză potrivit căreia Barcelona îl poate răscumpăra pentru o sumă ce va începe de la 25 milioane de euro.

12 partide a strâns Carles Perez în acest sezon pentru cei de la FC Barcelona, la primul său sezon la echipa mare. Acesta a reușit să marcheze de două ori.Jmhhc2g9YmUxZTJjNDg1NmE1YWQ2YThmYWE2MzM5

Sursa : digisport

S512Jv1.gif

 

Server Manager : ARENA.USP.RO

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • M0NSTER a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.