Sari la conținut

Portofoliu - TudorCNT


TudorCNT

Postări Recomandate

Lucrările sunt foarte bine făcute, mai ales acestea.

On 6/19/2020 at 12:28 PM, TudorCNT said:

sUCfEEJ.png XQ5fK4S.png AekYNQU.png gou0pmT.png WqqHssx.png PvoP4dF.png yIPlNtp.png 9ZOHNDi.jpg qNi7gVd.png 1FTQ1kq.png 0L7J7gU.png Eo0g2km.png p3tPXgQ.png 55548Uu.png 9MxAP3k.png mZfMpBD.png T1auK7v.png xmOhpMw.png WyZU5Yx.png GBUs56v.png ON3aAxV.png SpoVXWq.png iJsTUr7.png 

9rCRP2T.png jKCjGU8.png vPTQ0kr.png KVu8UTn.png 7Eyp7dd.png ANVnnqS.png 0iUIiA5.png pexyFYz.png 

77UpPfH.png X4zfMOi.png rUKctVj.png LNGUzIq.png GxkHTzo.png wDHTb4V.png 3KC0HWX.png l2sJWvW.png JcSE5yU.png

lz2eP9t.png fB4Zo7j.png

 

                                            AysVs93.gif

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...
La 24.06.2020 la 15:01, TudorCNT a spus:

Mersi ❤️

MaxeUgz.png Zdww6zY.png 2jULkM2.png 2job6hm.png mqYmpuA.png 0G3ad7N.png c0zQyUK.png 5x65BvK.png PoaVDlE.png 3ptDV8k.png P3FWXlZ.png V5uY6Zh.png f5TYn7f.png sOpd7LK.png isjzSTc.png P58Fayp.png dlqGHMe.png Cm8i9Ps.png AijLa0L.png mpvL4Ul.png oqeRdfB.png Ng7PKwp.png BYq3BsX.pngLASiOZS.png DZRiLn4.png DFcW3OB.png qAbOv2h.png t8zEw7c.png HMWZTAk.png ZjlEjR8.png RwaEnvK.png 7U3KPBm.png 9745yln.png 0Lsqw3m.png 0b02S1A.png AXofxCI.png 3cOmuPT.png eJvhTQY.png tUaRAjW.png v4O9FnS.png pfrNqnL.png qnuuzwD.png 

7t0IFgn.png 9srD1OQ.png

 

Acum 1 oră, TudorCNT a spus:

5TMHQnP.png 


tIomjVC.png

BLANA COAIEEEEE
Imi place cum lucrezi profesore in vitor poate te voi gasii pe forum lider gfx (doamne ajuta )

logo-oficial.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Cati ani ai?

 

Ce faci este doar un hobby in timpu' liber, sau e ceva ce te pasioneaza atat de mult incat te-ai vedea cu un job din asta?

 

Te intreb pentru ca se vede ca nu faci de mult timp asta, dar nici ca abia acum o luna ai inceput deci exista totusi o placere sa continui sa inveti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 17 ore, AboveU a spus:

Cati ani ai?

 

Ce faci este doar un hobby in timpu' liber, sau e ceva ce te pasioneaza atat de mult incat te-ai vedea cu un job din asta?

 

Te intreb pentru ca se vede ca nu faci de mult timp asta, dar nici ca abia acum o luna ai inceput deci exista totusi o placere sa continui sa inveti.

Am 15 ani. Si da poate pe viitor sa imi fac un job din asta, dar nu ma duce pc-u :))) Si am mult timp de cand fac asta, dar faza e ca nu prea am mai facut lucrari in ultimul timp, am deja 4 ani de cand fac asta, m-am bazat numai pe avatare, am inceput in ultimul an sa lucrez si pe partea asta de web design (excluzand avatarele si chestiile de genu). Voiam sa ma apuc sa fac mai multe lucrari in after effects, in illustrator, dar gen mi se blocheaza cand vr sa fac ceva, si asa in photoshop deja am lag, but mna incerc sa ma descurc.

YxetA7T.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atunci eu zic sa te hotarasti mai repede daca chiar e ceva ce vrei sa urmezi, pentru ca trebuia sa depui mult mai mult efort decat probabil ai tu impresia ca trebuie, plus ca trebuie sa inveti mai multe lucruri lasand la o parte photoshopul ca si program. Trebuie invatat designul si teoria lui in sine, si ales o ramura pe care vrei sa o urmezi pentru ca n-o sa poti sa fii un "jack of all trades" daca vrei sa fii reusit. Asta legat doar de partea de design, ce mai trebuia dupa neaparat sa inveti si sa masterizezi este cum sa-ti vinzi serviciile, negocierea, si marketing in general.

 

Sa stii ca 4 ani sunt chiar foarte multi ani, cunosc o persoana de exemplu care a reusit sa-si faca un job stabil si dupa doar 3 ani. Diferenta e ca trebuie sa stii si ce sa inveti, si cum, dar si sa te dedici mai mult pentru ca presupun ca in astia 4 ani nu ai facut asta 6-8 ore pe zi, in fiecare zi. Probabil ai avut si perioade in care n-ai facut de loc, etc.

 

Cea mai mare greseala pe care o faci acum, si care te-a costat si o mare majoritate din astia 4 ani e sa faci chestii de genu' avatare semnaturi. De asta te-am si intrebat initial daca vrei sa urmezi o cariera in design, pentru ca daca era doar un hobby de moment chiar era irelevant ce iti placea tie sa inveti si sa practici.

 

Legat de PC, aici nu prea stiu ce sfat sa-ti dau mai ales ca esti si destul de tanar deci nu poti sa te angajezi ca sa strangi bani pentru un PC mai ok. Nu stiu cat de vechi e PCul tau si ce componente are pe el, dar in general daca poti sa faci rost de mai multa memorie RAM ar trebui sa vezi diferente mari.

 

In concluzie, daca vrei sa faci ceva pe termen lung din asta:
- opreste-te acum, sau cat mai repede, din a-ti mai pierde timpul pe forumuri de genu unde nu o sa gasesti pe nimeni de la care ai ce sa inveti sau sa primesti sfaturi. Probabil e satisfacator sa primesti laude la avatare si ce mai faci, dar chiar te implinesc asa mult laudele astea de la niste persoane care n-au nici-o treaba cu designul? Vorba cu "mai bine prost printre destepti decat destept printre prost" e mai adevarata decat crezi. Exista o gramada de grupuri de discord unde sunt designeri de toate nivelele, din toate domeniile, unde chiar se ajuta intre ei si isi dau sfaturi. Aici esti pe un drum cu fundatura.

 

- incearca sa intri in cat mai multe ramuri ale designului ca sa vezi ce-ti place cel mai mult, si dupa focuseaza-te pe acel sub-domeniu.

 

- uita-te la tutoriale, dar cauta canale in engleza (majoritatea care stau pe comunitati de genu nici nu stiu engleza, deci d-aia mentionez lucru asta care e destul de evident). In romana nu o sa gasesti niciodata atat de multe materiale, si recente cu trendurile actuale in design. Fa-ti un cont de skillshare, ai si 3 luni moca. Poti sa inveti chestii mai folositoare de acolo, mai ales la inceput, intr-o singura luna decat ai invatat in toti astia 4 ani.

 

Pe scurt, cam asta a fost tot. Daca vrei sa-ti sugerez canale de youtube de pe care sa inveti nu numai tehnici, dar si "meserie" in sine, poti sa-mi lasi un mesaj.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 săptămâni mai târziu...
  • TudorCNT a anulat fixarea acestui topic
  • 2 săptămâni mai târziu...

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.