Sari la conținut

Testam Samsung Galaxy S10 5G


a l e x

Postări Recomandate

Samsung Galaxy S10 este cu siguranta un telefon pe care deja l-ati vazut, il stiti si probabil unii dintre voi l-au si cumparat pana la ora actuala, mai ales dupa ofertele de Black Friday. O varianta mai putin raspandita a acestuia este versiunea echipata cu noul standard 5G, a cincea generatie de tehnologie de retele celulare fara fir.


Tehnologia 5G este disponibila deja la Orange,cu cea mai extinsa acoperire din Romania in 3 orase importante: Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti, iar ca sa aveti parte de beneficiile acestei tehnologii trebuie, evident, sa locuiti intr-unul dintre acestea. Tehnologia cu siguranta se va extinde pe viitor si o vom vedea in orase precum Timisoara sau Sibiu.

 

S10-5g.jpg?resize=525%2C700&quality=100&strip=all&ssl=1

Samsung Galaxy S10 5G este disponibil in exclusivitate pana in ianuarie 2020 la Orange si ne-a fost oferit de ei prin programul Orange Smarthpone Tester. Cu siguranta cel mai important aspect al acestui device este compatibilitatea cu tehnologia 5G, pe care ma voi concentra in review. Alt aspect pe care voi pune accentul este autonomia bateriei raportata la utilizarea retelei 5G.

 

Sursa : arenait.

Editat de a l e x
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.