Sari la conținut

Volvo recheama cateva modele in service !!


TwiX

Postări Recomandate

Ultima stire despre Volvo la noi pe site este despre noul lor model electric: XC40. Insa, se pare ca nu sunt toate roz in Suedia

aA116EC.png

Acum doua luni Volvo Romania a mai rechemat in service cateva modele, si anume 800 la numar. Acum discutam despre o problema similara, pentru modelele V40, V40 CC, S60, V60, S90, V90, V90 CC si XC90. Totul este documentat si la ANPC, conform legii, iar acum discutam de 430 masini, produse intre 2016 si 2019.

Problemele semnalate sunt legate de faleria de admisie, care este din material plastic. In unele cazuri aceasta se poate topi si se poate deforma, ceea ce poate da nastere la un incendiu la compartimentul motor, in cazuri rare, spune comunicatul oficial. Toate problemele sunt intalnite la motorizarile diesel, iar pana acum nu au fost raportate probleme de combustie spontana la noi in tara.

La service urmeaza a se modifica acel circuit de racire al EGR si se va recalibra modulul de control al motorului. Daca detineti un Volvo, puteti consulta lista de aici pentru a vedea daca trebuie sa va prezentati la reprezentanta.

 Κύριε, ἐλέησον!

Oh, on that wide open highway
The life that I'm livin' is a dead man's hand

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • M0NSTER a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.