Sari la conținut

Reclamatie Lix206


MrP-

Postări Recomandate

1. Numele tau ( din joc ) : MrP-
2. Numele celui reclamat: Lix206
3. Steamul celui reclamat: https://steamcommunity.com/id/hosudenis
4. Motiv: Gag fara motiv
5. Dovada: https://imgur.com/gallery/2uINlvO
6. Alte detalii: Nu se vede in consola ca mi-a dat gag dar dupa ce am zis "si ti le dau inapoi" am primit gag 5 minute pe motiv "Cerseala"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa ce am realizat ce am facut mi-am cerut scuze,dar ca de obicei tu daca ierti o persoana ea tot iti face rau,cum ar veni vorba.Pentru ca eu de multe ori te-am prins cersind/injurand/facand tt,si am zis de data asta te iert next one gag/mute(si nu doar pe tine).Pentru ca eu mereu dau maxim 5 min gag/mute pentru ca dupa mine sunt unul dintre cei mai indulgenti din staff(acum depinde de gradul de tt/injuratura),si nu doar cu tine sunt indulgent ci cu toti de pe acest server.Eu sincer dupa ce voi primi warn,doar din cauza acestei reclamatii care este facuta pe o gresela minora,care zic eu ca o puteai trece cu vederea,nu o sa mai fiu indulgent,deoarece vad ca nu merita.Multumesc ❤️

 ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
🐺Lix206🐺
🐺Discord:Lix206#0206🐺
🐺VipUltimate-GO.USP.RO🐺
🐺Be a men,not a coward🐺

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

El doar si-a facut "datoria" de membru STAFF, este adevarat ca nu ar fi trebuit sa iti dea gag, odata ce i-ai cerut lui Ryder, iar Ryder trebuia sa decida daca iti da gag sau nu. Omul si-a cerut scuze ca si-a dat seama ca a gresit, iar tu ii faci reclamatie, dupa ce l-ai si amenintat subtil cu reclamatie pe forum inainte sa iesi de pe server, dupa ce ti-a dat gag. Daca stai 2-3 runde fara sa scrii ceva pe chat nu ti se intampla nimic, nu mori.

Nu primeste nimic.

T/C

  • Love 1

"Don’t think I don’t see you haters, I know y’all in disguise"

“The realest people don’t have a lot of friends.”

"Reality is wrong. Dreams are for real."

★ ——————————————————————————————————————— ★

 

 

Discord_Server_OLD.USP.RO.pngSteam_Group_OLD.USP.RO.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • .RockY a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.