Sari la conținut

PILOTUL DE FORMULA 3 SOPHIA FLOERSCH A SCĂPAT DE PARALIZIE


TwiX

Postări Recomandate

Pilotul de Formula 3, Sophia Floersch, a supraviețuit unui accident teribil, petrecut duminică, 18 noiembrie, pe circuitul Grand Prix din Macau. Sportiva din Germania a fost supusă unei intervenții chirurgicale care a durat 11 ore.

Tânăra de 17 ani a suferit o fractură a coloanei vertebrale, iar medicii au fost nevoiți să recurgă la o grefă osoasă. O bucată din osul șoldului a fost transplantat. Potrivit medicilor care au operat-o, Sophia Floersch are toate semnele vitale stabile și își poate mișca singură membrele.

Perioada de convalescență a pilotului va fi pe o perioadă de o săptămână sau două.

În ceea ce-i privește pe ceilalți răniți, au fost externați pilotul japonez Sho Tsuboi și un fotograf, în timp vor rămâne sub observație un fotograf, care a fost lovit la ficat și un oficial al cursei, lovit la obraz.

Directorul Frits Van Amersfoort, șeful echipei olandeze din care face parte Sophia Floersch, a declarat, potrivit motorsport.com că a primit o poză cu sportiva zâmbind după operație. „Intervenția a fost dificilă, sperăm să te revedem cât mai repede în locul tău, într-o mașină de curse„, a spus Van Amersfoort.

 Κύριε, ἐλέησον!

Oh, on that wide open highway
The life that I'm livin' is a dead man's hand

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.