Sari la conținut

VW negociază împărtășirea platformei sale pentru mașini electrice cu alți producători


Awny

Postări Recomandate

Costurile foarte mari ale tranziției către mașinile 100% electrice îi determină pe constructori să caute parteneri de cursă lungă în dezvoltarea vehiculelor cu emisii zero.

Grupul VW și-a comunicat deschiderea către astfel de colaborări și poartă deja negocieri cu diferiți constructori cu care să împărtășească tehnologia necesară mașinilor electrice.

Plaftorma PPE (Premium Platform Electric), cea care stă la baza modelelor electrice din grupul VW, ar putea fi utilizată în curând și de alți producători, potrivit lui Ulrich Widmann, directorul de dezvoltare din cadrul Audi.

“Există interes și avem discuții. Împărtășirea tehnologiei pentru generarea efectelor de scară este singura cale prin care mașinile electrice pot să devină viabile, atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere ecologic,” a declarat Widmann.

Oficialul nu a dorit să numească producătorii cu care grupul Volkswagen poartă negocieri în acest moment. VW are deja un parteneriat tehnologic cu Ford, în timp ce analiștii speculează posibile înțelegeri cu producători precum Aston Martin, McLaren, Maserati, fără să excludă BMW și Mercedes-Benz.

VW negociazÄ Ã®mpÄrtÄÈirea platformei sale pentru maÈini electrice cu alÈi producÄtori: âExistÄ discuÈii Èi interesâ - Poza 1

Sursa:Automarket

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.