Sari la conținut

Transportor blindat al Armatei, implicat într-un accident într-un sat din judeţul Galaţi, după ce a rămas fără frâne: Un militar a fost rănit.


Wappy

Postări Recomandate

Potrivit IPJ Galaţi, accidentul a avut loc vineri pe DJ 251, la Slobozia Conachi, în judeţul Galaţi.

 

Surse apropiate anchetei susţin că, potrivit primelor informaţii, se pare că transportorul blindat ar fi rămas fără frâne şi a ieşit de pe şosea, oprindu-se într-un şanţ.

 

Aceleaşi surse spun că şoferul ar fi sărit din autovehicul în momentul în care maşina a scăpat de sub control şi a fost rănit.

 

Transportorul ar fi provocat mai multe stricăciuni în zonă, pagubele urmând să fie evaluate.

 

La faţa locului se află echipaje ale Poliţiei, care fac cercetări, dar şi ambulanţe de la SMURD şi SAJ.

 

Un militar, transportat la spital, în urma accidentului în care a fost implicat un Tab.

 

O persoană a fost rănită după ce un transportor blindat al Armatei Române a fost implicat, vineri, într-un accident rutier pe o şosea din judeţul Galaţi. Este vorba despre un militar care se afla în vehiculul Armatei.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi, în accident au fost implicaţi trei bărbaţi, cu vârste de 31, 38 şi 43 de ani, toţi aflaţi în vehiculul militar.

Bărbatul de 38 de ani s-a lovit la cap şi a avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la spital de un echipaj SMURD în vederea efectuării unor investigaţii amănunţite. Ceilalţi doi militari au suferit răni uşoare şi nu au fost duşi la spital.

 

Imaginea articolului Transportor blindat al Armatei, implicat într-un accident într-un sat din judeÅ£ul GalaÅ£i, dupÄ ce a rÄmas fÄrÄ frâne: Un militar a fost rÄnit

sursa: mediafax

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.