Sari la conținut

Propuneri


Sneaky_mode

Postări Recomandate

1)Regulă asta  să fie din nou activă

" dacă ești banat pt coduri pe un cont și intri de pe alte conturi primești ban și pe celelalte fără a fi nevoie de verificare sau dovadă! "

Îl întreb pe @snddacă se aplică regulă de mai sus zice" da, nu a fost scoasă" iar 2 sec mai târziu îi da unban unuia cu vac și cont banat la noi pt că nu avem demo pe contul nou.  vezi link cerere unban
 Acum trebuie să stăm  după fiecare puțoi  când intră de pe 15 conturi separate  că poate se activează din nou ... 

 

2) Ban pe ip nu mai avem voie sau.. avem voie să dăm( nu sunteți în stare să cadeți de comun acord).Așa că admini pierd timp făcând demo pe aceeași persoană. Au primit unban unii cu 5 conturi banate la noi .Va întreb  chiar avem nevoie de ei pe server ? 

Am înțeles de la @Pymbor că nu merge să dăm pe clasa ip(ex. sm_banip 79.116.0.0)  ,    dar nici nu vreau , este de ajuns ban pe ip normal să prindem aia 6 idioți / luna  măcar  pana se schimbă ip-ul si asa dinamic.

 

3) O limita de timp pentru cand poti sa faci cerere de unban . Nu o sa tina nimeni in calculator demo timp de 1 an. Doar nebuni ca mine care dupa 1 an au 350+ GB de demo-uri.

 

 

Asta este tot off-ul meu 

O zi usoara

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 săptămâni mai târziu...
  • TwiX a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.