Sari la conținut

Fată de 8 ani, accidentată mortal. Şoferul a fugit, dar a fost prins de poliţişt.


Wappy

Postări Recomandate

Accidentul a avut loc miercuri seara în localitatea ieşeană Mânzăteşti. Fetiţa se plimba cu bicicleta pe marginea drumului, când a fost lovită de o maşină.

Potrivit unor surse judiciare, şoferul a fugit de la locul accidentului şi a fost prins de poliţişti într-un sat aflat la 8 kilometri distanţă de locul accidentului. Acesta a fost la audieri la sediul Biroului Rutier Iaşi.

 

La locul accidentului au intervenit două echipaje ale ISU Iaşi. „Am fost solicitaţi pentru un accident rutier cu o victimă, un pieton minor, lovit de un autoturism în comuna Ungheni, localitatea Mânzăteşti. S-a

intervenit cu un echipaj de Terapie Intensiva Mobilă şi un echipaj de Prim Ajutor. Victima a fost transportată la Spitalul Sfânta Maria", a declarat Gabriel Covăsneanu, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

 

Decesul fetei a fost declarat de medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Pediatrie.

 

Imaginea articolului FatÄ de 8 ani, accidentatÄ mortal. Åoferul a fugit, dar a fost prins de poliÅ£iÅti

sursa: mediafax

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.