Sari la conținut

Cum va arăta PlayStation 5. Sony s-a dat de gol printr-un brevet recent


Blu3HaSky

Postări Recomandate

Cum va arÄta PlayStation 5. Sony s-a dat de gol printr-un brevet recent

Lansarea celei mai noi consolă de la Sony, PS5, e din ce în ce mai aproape, însă pentru moment nu avem foarte multe detalii despre aceasta.

Potrivit unor scurgeri de informații, recent, compania a înregistrat un brevet care ar putea fi cel mai bun indiciu despre cum va arăta cea mai nouă consolă produsă de aceasta. Astfel, imaginile care au ajuns pe internet ar putea reprezenta chiar design-ul consolei PS5 de la Sony. O posibilă dată de lansare a acesteia ar putea fi 12 februarie 2020, însă nimic nu este cert încă.

Cei de la LetsGoDigital au creat și niște randări, pentru a putea vedea mai bine cum va arăta consola și să te hotărăști din timp dacă ești dezamăgit de design sau nu.

 

Cum va arăta noul PS5 de la Sony

Dacă nu mai ai răbdare până la lansarea consolei ca să vezi cum va arăta, aceste imagini ar putea să-ți satisfacă curiozitatea pentru moment. Brevetul a fost înregistrat pe 13 august drept „dispozitiv electronic” de la Sony.

Cel mai evident element din aspectul dispozitivului îl reprezintă forma acelui V din partea superioară. Acesta ar putea fi încă un indiciu că acest brevet este într-adevăr noua consolă PS5 de la Sony. Astfel, V-ul ar putea reprezenta, de fapt, cifra romană cinci, adică a cincea generație de consolă Play Station. Pe laterale am putea vedea sistemul de ventilare.

sony ps5

sony ps5

 

Încă nu se știu foarte multe detalii despre noua consolă de la Sony. Știm totuși vă aceasta va suporta video la calitate 8K. Va avea un procesor AMD Ryzen și o unitate de procesare grafică din familia Radeon Navi. De asemenea, noua consolă urmează să vină și cu stocare SSD.

Astfel, Sony promite o viteză foarte bună și o calitate a graficii extrem de ridicată.

sursa : https://playtech.ro/

Editat de Blu3HaSky
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.