Sari la conținut

Alibaba se lanseaza si in SUA.


Wappy

Postări Recomandate

*Oficial, compania condusa de Jack Ma, se afla deja in SUA de ceva vreme, permitand americanilor sa cumpere produse din China. Noutatea vine din faptul ca, de acum incolo, si acestia se pot inregistra si  pot vinde pe platforma.

 

Alibaba-logo2.jpeg?resize=500%2C280&quality=100&strip=all&ssl=1

 

In tot contextul crizei Huawei, in care SUA si China s-au vazut puse fata in fata in cadrul unui razboi comercial si economic, stirea de fata este una imbucuratoare. Mai ales pentru ca nicio companie chineza nu ajunge in Lumea Noua fara girul autoritatilor americane, dar si pentru ca acestea sunt detinute de persoane fizice, insa doar de fatada. Se stie ca statul chinez controleaza indirect tot ce misca la ei in tara. Prin urmare, putem spune ca, pentru un moment, avem semnale pozitive din partea guvernelor ¨beligerante¨.

 

*Va fi interesant de vazut cum va face fata Alibaba intr-o piata controlata majoritar de Amazon, compania lui Jeff Bezos.

 

sursa: arenait

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.