Sari la conținut

Se lanseaza HBO Max.


Wappy

Postări Recomandate

*Da, ati citit bine: avem deja parte de canalele HBO (cu toata suita lor: HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax2 etc.), dar si de doua platforme online: deja bine-cunoscuta HBO GO, dar si HBO Now (care inca nu este disponibil la noi). Asta, ca sa nu mai vorbim despre concurenta: Netflix, Hulu sau Disney + (care urmeaza sa fie lansat in curand).

AT&T, compania mama a Warner Media, care detine toata suita HBO, se pare ca va miza preponderent pe acest nou anuntat serviciu in viitor. Aici vor fi disponibile atat titlurile deja existente in portofoliul HBO, cat si release-urile noi, ale companiei infiintate de fratii Jack, Harry, Sam si Albert, in 1923.

 

 

*Unul dintre titlurile pe care pariaza HBO Max este noul sezon din celebrul serial Friends, care urmeaza sa rule exclusiv pe platforma, incepand cu 2020, adica la un an dupa ce actualul contract cu Netflix va expira. Ramane de vazut daca ciorba reincalzita va avea succes acum.

 

sursa: arenait

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.