Sari la conținut

PSG ii deschide din nou usa Barcelonei pentru transferul lui Neymar! Cat cer acum pe brazilian


Awny

Postări Recomandate

PSG a scazut pretul lui Neymar! 

Negocierile cu PSG nu au fost niciodata usoare, iar pentru Barcelona, ele au fost aproape imposibile. Totusi, povestea transferului lui Neymar de la PSG la Barca nu s-a incheiat. 

Chiar daca initial francezii au cerut 300 de milioane de euro pentru fotbalistul brazilian, suma care oprea orice pas din partea Barcelonei, acum, sport.es noteaza ca cei de la PSG au scazut suma pentru Neymar la 180 de milioane de euro. 

Aceasta noua "oferta" a francezilor poate insemna reluarea negocierilor. Totusi, campioana Frantei vrea toti banii cash si nu vrea sa auda nimic referitor la vreun schimb de jucatori. 

Barcelona a gasit marele sprijin in directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo. Acesta din urma a insistat pentru plecarea lui Neymar, avand in vedere ca ramanerea brazilianului la PSG ar face rau campioanei Frantei. 

ultima-ora-psg-ii-deschide-din-nou-usa-b

Sursa:Sport.ro

JkbMdk1.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Awny a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.