Sari la conținut

Revolut va permite acum sa faceti donatii


Just_Magik;

Postări Recomandate

revolut-donations.jpg?resize=750%2C451&quality=100&strip=all&ssl=1

Despre Revolut v-am mai tot povestit de-a lungul timpului, asa ca nu ar trebui sa fie o noutate ca le mentionam numele pe site.

 

Zilele trecute am primit o notificare in aplicatie si una in inboxul de la casuta de mail personala, prin care eram anuntat de lansarea unui nou serviciu – cel de donatii. Momentan, acesta este limitat la cateva organizatii: Salvati Copiii, WWF si ILGA-Europe. Insa, pe viitor vor fi adaugate si altele, pe care le puteti alege/propune chiar voi, utilizatorii Revolut!

 

Modalitatea de functionare este extrem de simpla si interesanta: Sistemul va rotunji suma platita de voi cu cardul, catre cea mai apropiata valoare si o va dona catre cauza aleasa anterior. Spre exemplu, daca cumpar o prajitura cu 12.5 lei, diferenta pana la 13 lei va fi cea donata.

Daca vi se pare tot procesul cunoscut, ei bine, aveti dreptate: este similar cu cel oferit prin optiunea Vault. Doar ca acolo iti strangi banii intr-un cont de economii personal, nu ii dai altora, care au nevoie de ei! In cazul in care nu vreti sa va complicati cu asa ceva, puteti opta pentru modul recurent – astfel incat sa donati zilnic, saptamanal sau lunar, o anumita suma de bani:

 

In plus, poti dona one-time-only catre una din organizatiile agreate, cand doresti tu! La final, poti vedea foarte usor cat si unde ai donat 🙂

Nu uitati: daca nu aveti inca un card Revolut, puteti sa primiti unul gratuit, folosind informatiile din articolul de aici.

 

 

sursa: Revolut va permite acum sa faceti donatii

76561198858125409.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • who a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.