Sari la conținut

Nokia lucreaza la un nou photo-smartphone


Just_Magik;

Postări Recomandate

nokia-daredevil.jpg?resize=678%2C806&quality=100&strip=all&ssl=1

Daca tot am Nokia 4.2 la teste, mi-a atras atentia o stire de pe xda-developers: Nokia are in plan lansarea unui device cu o camera foto principala de 48 MP. Momentan, totul este la stadiu de zvon, ca urmare a unei stiri aparute pe contul de Weibo (retea de socializare din China) a unul user care a publicat cateva fotografii de tip leaks.

 

Putem observa astfel ca avem parte de 3 camere foto, insa nu se stie cu exactitate ce face cel de-al treilea senzor. Insa, ceea ce se vede limpede, este sigla Zeiss de pe sticla ansamblului, ceea ce ne face sa credem ca fotografiile vor fi reusite!

 

Smartphone-ul este cunoscut sub numele de ocd Daredevil si va avea camera selfie pozitionata intr-un notch de tip lacrima, dar si o „barbie” impresionanta, la baza. Sper ca, la un moment dat, Nokia sa renunte a mai amplasa logo-ul propriu acolo. Poate astfel vom vedea telefoane mai aratoase si de la ei!

 

Din fotografii se mai observa si o mufa de incarcare USB-C si una audio, de tip Jack. In plus, tinand cont de experienta telefoanelor lansate anterior, ma astept sa vina cu cel mai nou sistem de operare la bord, dar si cu update-uri rapide, cand este cazul (Nokia 2 este o exceptie nefericita, la acest capitol).

In cazul in care va intrebati – aflati ca nu ar fi primul telefon care vine cu un astfel de set-up la camera. X71 are deja 48 MP 🙂

 

De curiozitate, cati dintre voi folosesc un Nokia, indiferent de model?

 

sursa: https://arenait.ro/2019/07/05/nokia-lucreaza-photo-smartphone.html

76561198858125409.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: Postarea ta va necesita aprobare moderator înainte de a fi vizibilă.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Inserat ca text bogat.   Lipiți ca text simplu

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost restaurat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.