Sari la conținut

Microsoft „Your Phone” primeste update


Just_Magik;

Postări Recomandate

microsoft-your-phone.jpg?resize=750%2C276&quality=100&strip=all&ssl=1

Era o vreme cand chiar cautam o astfel de aplicatie, prin care sa pot controla telefonul si sa am acces la toate cele de pe el. Pana la urma, m-am obisnuit sa folosesc Google Photos pentru a vizualiza toate pozele de pe device – oricare ar fi el – iar de screen mirroring nu am mai avut nevoie de … nu mai retin de cand.

Insa, in cazul in care inca mai aveti nevoie de o astfel de aplicatie, puteti sa o folositi pe cea oferita de Microsoft.

 

Aveti nevoie de un calculator care ruleaza Windows 10, iar de aici incolo, puteti avea acces pe laptop/desktop la notificarile de pe telefon, ca si cand ar fi unele de Windows.

 

De la ultimul update ai acces chiar din Action Center la acestea, ca totul sa fie mai simplu si mai intuitiv. In plus, daca activati optiunea de screen mirroring, puteti accesa de pe calculator direct pe telefon aplicatiile si notificarile. Practic, poti sa nu pui mana pe smartphone si sa il controlezi aproape in totalitate. Cu toate acestea, nu poti interactiona cu altfel de mesaje decat cele SMS – gen Whatsapp, Telegram etc.

 

sursa: https://arenait.ro/2019/07/03/microsoft-your-phone-primeste-update.html

76561198858125409.png

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • who a blocat acest topic
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.